Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі з нагоди 100-річчя служби нагородили кращих дільничних офіцерів поліції
Опубліковано 19 червня 2023 року о 18:15

Урочистий захід відбувся за участі очільника та колективу запорізької поліції, керівництва органів обласної, міської влади та місцевого самоврядування. Роботу кращих поліцейських підрозділу було відзначено медалями, подяками та цінними подарунками. 

Як століття тому, так і сьогодні в умовах російсько-української війни дільничні офіцери поліції захищають правопорядок, права та інтереси громадян, попереджають та розкривають злочини, а часом навіть рятують життя громадян.

19 червня з нагоди святкування 100-річчя створення служби дільничних офіцерів поліції у приміщенні Запорізької обласної філармонії начальник Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Артем Кисько привітав поліцейських підрозділу, висловив теплі слова вдячності за мужність, стійкість, вірність Присязі та сумлінне виконання службових обов’язків. Поліцейський зауважив: «Від професіоналізму, досвідченості, своєчасного реагування та сумлінної роботи дільничного залежить попередження кримінальних правопорушень та зниження рівня злочинності на обслуговуваних територіях. Дуже часто від вчасного попередження злочину залежить навантаження на інші служби. Отже, там, де якісно й компетентно спрацював дільничний, немає зайвого навантаження на слідство чи карний розшук».

До привітань долучились голова Запорізької ОВА Юрій Малашко, голова Запорізької обласної ради Олена Жук, в.о. міського голови Анатолій Куртєв, представники Нацгвардії України та керівники міських і районних адміністрацій області.

За сумлінну, плідну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю в умовах воєнного стану дільничним офіцерам поліції вручили медалі, подяки, грамоти та заохочувальні цінні подарунки.

Пам'ять про тих, хто ціною власного життя відстоював свободу і незалежність України, учасники заходу вшанували хвилиною мовчання.

Нагадаємо: Про життєві цінності та стимул до роботи вільнянського дільничного Валерія Карпова

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux