Портал в режимі тестування та наповнення
Бійці КОРДу відзначають сьому річницю створення спеціального підрозділу поліції
Опубліковано 20 червня 2023 року о 14:40

Керівники обласного главку поліції Запорізької області привітали спецпризначенців з професійним святом, подякували за сумлінну службу українському народу та відзначили найкращих.

20 червня 2016 року був створений підрозділ Національної поліції України для вирішення надзвичайних ситуацій, рівень яких є настільки високим і складним, що може перевищити можливості сил оперативного реагування чи оперативно-розшукових підрозділів. Корпус оперативно-раптової дії сміливо можна назвати елітним підрозділом поліції. Він складається з мужніх і безстрашних професіоналів з високим рівнем психологічної підготовки, яких залучають до виконання надскладних завдань. Вони вправно володіють арсеналом озброєння та багатьма видами бойових мистецтв. Сьогодні, в умовах відкритого протистояння російській агресії, наші спецпризначенці ефективно виконують завдання з відсічі ворога та збереження територіальної цілісності України. Кордівці самі по собі є найефективнішою зброєю.

З нагоди сьомої річниці від дня створення підрозділу керівник ГУНП в Запорізькій області Артем Кисько разом зі своїми заступниками привітали спецпризначенців з професійним святом та подякували за мужність, відвагу, самовідданість та бездоганну службу українському народу.

«Кожен із вас зберігає життя слідчим і оперативникам при затриманні небезпечних злочинців, озброєних банд чи організованих злочинних угруповань. Ми пишаємось вами, адже до спецпідрозділу КОРД потрапляють лише найкращі, найвитриваліші бійці з високим рівнем стресостійкості та фізичної підготовки. Запорізький підрозділ КОРДу, мабуть, один з небагатьох в країні, який майже з перших днів війни бере безпосередню участь у бойових діях і дає гідну відсіч ворогу – це заслуговує на велику повагу. Дякую кожному з вас і зичу миру, злагоди, родинного затишку та професійного розвитку. Разом до Перемоги!» - зазначив очільник поліції.

Крім того, керівники запорізької поліції привітали командирів підрозділів КОРДу з інших областей України, які пліч-о-пліч з нашими бійцями несуть службу вздовж лінії фронту та кожен день, ризикуючи своїм життям, відстоюють незалежність та територіальну цілісність держави.

За мужність, відвагу, стійкість духу, патріотизм, високий професіоналізм та зразкове виконання бойових завдань, керівники поліції Запоріжжя відзначили спецпризначенців цінними подарунками та вручили тактичні набори невідкладної допомоги.

Нагадаємо: У Запоріжжі з нагоди 100-річчя служби нагородили кращих дільничних офіцерів поліції

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux