Портал в режимі тестування та наповнення
У запорізькій поліції підписано Меморандум щодо створення осередку «Байда» для мелітопольських дітей
Опубліковано 28 листопада 2023 року о 18:00

Документ підписали очільник поліції Запорізької області Артем Кисько, заступник міського голови Мелітополя Михайло Семикін, а також представники благодійних та громадських організацій. Сторони проєкту обговорили основні напрямки розвитку дітей та вектори взаємодії з цього питання.

Нагадаємо, у березні цього року за ініціативою запорізьких ювенальних поліцейських впроваджено дитячий рух «Байда». Його учасниками стали близько сотні дітей із різних куточків регіону – це маленькі жителі від 12 до 17 років із міст Запоріжжя, Бердянська, Василівки, Полог, а також Бердянського, Василівського та Пологівського районів.

Сьогодні, 28 листопада, у Головному управлінні Національної поліції в Запорізької області відбулося укладення Меморандуму щодо створення осередку дитячого руху «Байда» для юних мешканців Мелітополя та Мелітопольського району.

Начальник поліції області Артем Кисько привітав присутніх із появою нової філії організації та зазначив, що цей захід є досить важливою та довгоочікуваною подією. Він підкреслив: «У Запоріжжі та всіх районах Запорізької області новостворені дитячі осередки стрімко розвиваються і набирають нових обертів. Ми, у свою чергу, й надалі дбатимемо про сучасні звичаї та вподобання нашого молодого покоління. Тож тепер і мелітопольці зможуть долучитися до «байдівської» родини».

Заступник голови Михайло Семикін додав: «Ми дуже вдячні за можливість бути частиною цього руху. Для нас вкрай важливо взяти участь у патріотичному вихованні молоді. Тому зробимо все можливе, щоб діти мали змогу розвиватися в дусі українських традицій та ідей».

Результатом плідного діалогу очільника запорізької поліції, представників мелітопольської міськради, активістів благодійних та громадських організацій стало підписання Меморандуму про співпрацю. Усі сторони домовилися про спільну роботу над програмою заходів, у якій в майбутньому братимуть участь діти. На них чекають корисні заняття, цікаві квести, різноманітні змагання та багато чого іншого.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux