Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі патруль поліції затримав збувальника наркотичних речовин з півтисячею «стіків» для закладок
Опубліковано 11 серпня 2022 року о 17:30

Під час патрулювання міста по охороні громадської безпеки, правоохоронці виявили молодика, який перевозив в транспортному засобі пакунок з розфасованим амфетаміном, наркотичною сіллю та марихуаною. Зловмисника затримано. Йому повідомлено про підозру у скоєнні наркозлочину.

10 серпня працівники слідчого відділу Мелітопольського районного управління поліції, які зараз несуть службу у підрозділах поліції Запоріжжя, на службовому автомобілі здійснювали патрулювання вулиць міста, з метою охорони громадського порядку та попередження правопорушень.

По вулиці 40-річчя Перемоги у Комунарському районі, водій ЗАЗ-1102, побачивши службовий автомобіль поліції, різко змінив напрямок руху і намагався зникнути з поля зору правоохоронців. Поліцейські зупинили, оглянули транспортний засіб і виявили в ньому молодого чоловіка 2000 року народження, який перевозив у загорнутому пакунку розфасовані наркотичні речовини.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу відділу №4 Запорізького районного управління.

В ході подальших заходів, слідчим було вилучено 300 згортків з кристалічною речовиною та 210 згортків з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору.

Встановлено, що молодик зберігав їх з метою збуту шляхом здійснення «закладок». З автомобілю вилучено лопатку для їх прикопування.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України. З його слів у згортках знаходилася наркотична сіль, метамфетамін та марихуана.

Речовини направлено для проведення експертизи до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. 

Розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками ч.2 ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Фігуранту За погодженням з Шевченківською окружною прокуратурою, фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину. Слідчим надано клопотання щодо обрання правопорушникові запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нагадаємо: Запорізькі поліцейські вилучили у жительки приватного сектору близько кілограма елітних «шишок» марихуани. 

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux