Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізькі поліцейські вилучили у жительки приватного сектору близько кілограма елітних «шишок» марихуани
Опубліковано 10 серпня 2022 року о 16:30

В рамках оперативно-профілактичних заходів «МАК», працівники Управління карного розшуку зібрали матеріали щодо діяльності запоріжанки,  пов’язаної з наркотичними речовинами. Під час обшуку її домоволодіння, вилучено речові докази правопорушення.

Працівники поліції ГУНП в Запорізькій області  продовжують здійснювати заходи оперативно-профілактичної операції «МАК», мета якої виявлення та знищення нелегальних посівів нарковмісних рослин маку, конопель, а також перекриття каналів надходження цих рослин до споживачів наркотиків.

В рамках заходів, працівники Управління карного розшуку отримали інформацію щодо причетності жительки Шевченківського району до незаконного обігу наркотичних засобів.

Зібрані оперативниками матеріали були долучені до кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.2 ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.  

9 серпня працівники карного розшуку за участі та під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури провели санкціонований обшук за місцем мешкання жінки 1979 року народження в приватному домоволодінні по провулку Тераспольському.

В ході  проведених заходів, правоохоронці виявили  та вилучили вирощувані кущі рослин роду конопель.

Крім цього, в будинку зберігався наркотичний засіб марихуана у подобі висушених «шишок» коноплі, а також у подрібненому та розфасованому вигляді. 

Вага вилученої сухої наркотичної речовини рослинного походження склала близько  кілограма.

Все вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. 

Відповідно до висновків експертизи, буде вирішуватися питання повідомлення жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за фактом збуту наркотичних засобів. Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування. 

Нагадаємо: У Запоріжжі поліцейські затримали підозрюваного у пограбуванні крамниці товарів для краси та здоров’я. 

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux