Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізький спецпризначенець виборов третє місце на всеукраїнських благодійних змаганнях із кросфіту
Опубліковано 27 червня 2022 року о 17:06

26 червня в одному із спортклубів Запоріжжя відбувся благодійний турнір «CrossFit Tonus», завдяки якому вдалося зібрати більше 47 тисяч гривень на потреби українських захисників. Третє місце серед професійних спортсменів виборов поліцейський БПСПОП «Скіф» ГУНП в Запорізькій області.

З початку широкомасштабного вторгнення рашиських військ на територію української держави правоохоронці та представники збройних сил України докладають максимум зусиль для того, щоб зробити сьогодення більше безпечним, а майбутнє – щасливим. Приємно визнавати, що серед запорізьких поліцейських також є гарний тому приклад.

Отже, знайомтеся, Ростислав Поздняков – поліцейський батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Скіф» Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

Ще в дитинстві він полюбляв «потягати гирі», тому однозначно визначився із спортивним напрямком. Його спортивні досягнення – кандидат у майстри спорту з рукопашного бою, призер України з кікбоксінгу, а у 2012 році чоловік входив у п’ятірку найсильніших гирьовиків України у своїй вазі.

Сьогодні – він досвідчений поліцейський із загальним досвідом роботи понад 15 років. Свій професійний шлях розпочав із рядів патрульно-постової служби. Проте згодом зрозумів, що робота спецпризначенця – його покликання. Ця професія вимагає сили, витривалості та гарної фізичної форми. Втім, як і кросфіт – вид спорту, яким замається поліцейський. Він пов'язаний із екстремальними тренуваннями, відрізняється високою інтенсивністю і постійною зміною вправ. Вони включають у себе елементи важкої і легкої атлетики, бодібілдингу, фітнесу, класичної гімнастики і навіть гирьового спорту.

Ростислав – один із тих, хто стоїть на варті безпеки не тільки запорізького краю, але й прикордонних територій, за що неодноразово був заохочений рядом відзнак і нагород. Поліцейський постійно працює над самовдосконаленням не тільки у професійній діяльності, але й у спортивному напрямку.

Повернувшись із піврічного службового відрядження на Донеччині, Ростислав, не вагаючись, прийняв участь у змаганнях з кросфіту у благодійному турнірі на підтримку Збройних сил України. Завдяки спортивному заходу, який відбувся у Запоріжжі, організаторам вдалося зібрати майже 48 тисяч гривень на потреби української армії.

Змагання з кросфіту проходили у декілька етапів: перший та другий – це ряд вправ з легкої та важкої атлетики, та фінал. До них входили – у встановлений часовий термін біг на 500 метрів, махи гирею, підйоми ніг до турніку, а також силові вправи зі штангою, стрибки зі скакалкою за чотири хвилини по 300 разів у два підходи, та, врешті решт, фінальні вправи, це – підтягування, стрибки через тумбу, присіди зі стрибками зі штангою та інші.

Запорізький поліцейський Ростислав Поздняков успішно пройшов усі етапи змагань, та, набравши необхідні кількість балів, отримав третє місце у категорії «Майстер 35+».

Бажаємо нашому спортсмену й надалі отримувати бажані нагороди та підкоряти тільки найвищі горизонти не лише у спортивній кар’єрі, але й у професійних звершеннях! Впевнені, з такими захисниками – перемога тільки за нами! Слава Україні!

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux