Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізькі поліцейські викрили чоловіка, який за місцем мешкання незаконно зберігав зброю, боєприпаси та наркотики
Опубліковано 23 березня 2023 року о 14:37

В ході розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом крадіжки, правоохоронці виявили причетність ймовірного фігуранта до низки інших злочинів. Чоловіку вже повідомили про підозру. За скоєне йому може загрожувати до семи років позбавлення волі. 

21 березня в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, слідчі разом з оперативниками Запорізького районного управління поліції провели санкціонований обшук території домоволодіння мешканця Дніпровського району з метою перевірки його на причетність до вчинення крадіжки. 

Під час обшукових заходів правоохоронці виявили та вилучили у фігуранта понад 570 патронів різних калібрів, магазин, споряджений 30-ма патронами, кілька порожніх магазинів, рушницю, багнет-ножі, пістолет та автомат Калашникова. В арсеналі зловмисника також були корпуси бойових гранат Ф1, підривачі до ручних гранат типу УЗРГМ та речовина, зовні схожа на порох.


Крім цього, в помешканні чоловіка вилучено різноманітні пакунки та ємності, в яких зберігалася висушена речовина рослинного походження та насіння (попередньо - канабіс). Їхня загальна вага становить близько 1,4 кілограма.


Все вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення відповідних досліджень.

Зловмисника затримано на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури. Правоохоронці вживають заходи для встановлення джерела отримання підозрюваним заборонених предметів.

Нагадаємо: У мешканця Вільнянська запорізькі поліцейські вилучили зброю та наркотики

Відділ комунікації поліції Запорізької області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux