Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізькі поліцейські напередодні новорічних свят здійснили дитячі мрії
Опубліковано 29 грудня 2022 року о 10:40

Правоохоронці завітали до маленьких переселенців та дітей із малозабезпечених і багатодітних родин, щоб здійснити їхні бажання з листів Святому Миколаю. Дітвора отримала м’які іграшки, конструктори, будиночки для ляльок, інтерактивні автомобілі, оргтехніку, канцелярське приладдя, смаколики та багато інших подарунків.

Справжнє новорічне диво влаштували для малечі працівники запорізької поліції. Напередодні свят дітки повідомили Святому Миколаю у своїх листах про найбажаніші подарунки. Послання залишили на новорічній ялинці в головному офісі поліції області.

Однак, через надмірну зайнятість прямий адресат листів з мріями делегував повноваження поліцейським.

Тож цього року копи стали ще й помічниками Миколая-Чудотворця. Прагнучи зробити добру справу, усі вони ретельно ознайомилися з листами малюків і негайно вирушили на пошуки подарунків.

Для здійснення 15 дитячих мрій поліцейським знадобилося трохи особистого часу та бажання долучитися до дива. І ось – подарунки готові!

Перед тим, як вирушити по оселях малечі, копи заздалегідь підготувалися - склали список адрес і спланували маршрут подорожі.

Нарешті мрія маленької Ярослави отримати будиночок для ляльки Лол здійснилася! Дуже зрадів новенькому піаніно ї її молодший братик Ян.

Сестрички Варя й Настя та їхній маленький дворічний братик Давид отримали ляльковий будинок, чемоданчик з іграшковим посудом та конструктор. А маленьким шанувальникам українських пісень Миколці та Артему подарували довгоочікувану музтехніку – бездротові навушники та музичну колонку.

Святкова лялька та екскаватор на радіоуправлінні стали новими улюбленими іграшками Кирила та його сестрички Марини.

Супергерої Леді Баг і Супер-Кіт також знайшли свою нову власницю. Дівчинка Настюша дуже зраділа довгоочікуваним лялькам, і на знак вдячності прочитала поліцейському віршика.

А її братик Тимофійко мужньо потиснув руку бійцю «Скіфу» за подаровану поліцейську машину на пульті управління.

Також іграшкову автівку отримав 4-річний Гліб. Правоохоронці розповіли малюку, як за допомогою радіоуправління машина може набирати й знижувати швидкість.

Новорічних подарунків чекали ще три маленькі красуні, які були вимушені разом із родинами покинути рідні домівки в Маріуполі та знайти тимчасовий прихисток у Запоріжжі. Їм працівники апарату управління поліції привезли плюшевого ведмедика, сумочку з розмальовками й олівцями та музичну колонку.

Нарешті всі дитячі побажання здійснилися! Окрім одного… Впевнені, що наші захисники та правоохоронці здійснять і найзаповітнішу мрію всіх українців, і маленьких, і дорослих, – здобудуть Перемогу. І тоді бажання «побачити дім» в найближчому майбутньому обов’язково стане реальністю.


Нагадаємо: У Запоріжжі дітям поліцейських подарували справжню передноворічну казку

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux