Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі дітям поліцейських подарували справжню передноворічну казку
Опубліковано 20 грудня 2022 року о 14:00

Разом із Ельзою та Святим Миколаєм малеча вирушила в незабутню подорож у світ дива та добра. Дитячі забавки в ігровій зоні, заохочення авторів кращих малюнків іграшками та солодкими подарунками, святковий стіл зі смаколиками – така цікава програма залишила у дітей море незабутніх вражень та емоцій.

Напередодні новорічних і різдвяних свят кожна дитина вірить у дива. Сьогодні найбажанішою мрією для кожного українця є мир в нашій країні. Особливо сильно цього бажають діти, які чекають своїх батьків удома цілими та неушкодженими.

Серед цих дітлахів і маленькі чада поліцейських, у тому числі ті, які разом зі своїми родинами залишили рідні домівки та стали вимушеними переселенцями. У своєму малому віці ці діти знають і цілком розуміють, що завдяки батькам на вулицях українських міст знижується злочинність і забезпечується безпека суспільства в цілому.

Вчора, 19 грудня, за сприяння Запорізької обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС, в улюблений дитячий День Святого Миколая для дітей працівників поліції провели яскравий інтерактивний захід.

Маленькі запоріжці мали змогу поринути у світ чудесних забав разом із головними героями королевою Ельзою та дідусем Миколаєм-Чудотворцем.

Дітлахи залюбки брали участь у цікавих конкурсах, вивчали запальні танці під мильні бульбашки, бавилися в дитячі забавки на ігрових локаціях.

Окрім казкових персонажів, на святковий захід завітав заступник начальника обласної поліції – начальник слідчого управління Руслан Усманов. Він привітав дітей зі святом і побажав не переставати вірити в дива, адже саме вони допомагають нам долати будь-які перешкоди, мати надію та впевненість у мирне щасливе майбутнє.

Ще одним приємним моментом для дітлахів стала урочиста церемонія нагородження авторів кращих робіт у конкурсі дитячих малюнків.

Юних художників керівник нагородив іграшками. Інші учасники заходу теж не залишилися без уваги – кожен отримав подарункові набори з солодощами.

Завершилася незабутня дитяча зустріч спільним фото та ласуванням смаколиками за святковим столом.

Нагадаємо: У Запоріжжі провели тематичний захід з нагоди Дня Святого Миколая

Відділ комунікації поліції Запорізької області





Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux