Портал в режимі тестування та наповнення
Ювенальні поліцейські Запоріжжя піклуються про дітлахів
Опубліковано 28 вересня 2022 року о 18:00

Правоохоронці провели зустріч з маленькими вихованцями дитячого закладу. Під час заходу малеча поділилася з копами своїми найпотаємнішими мріями, а наприкінці – подякували за тепле спілкування та заспівали пісню. 

Працівники ювенальної превенції влаштували зустріч з дітками, що нині перебувають у виховному закладі. Серед них - ті, які позбавлені батьківського піклування, а також кому довелось залишити свої рідні міста та шукати прихисток на Запоріжжі.

Під час заходу ювенали розповіли дітям про правила мінної безпеки, важливість реагування на сигнали повітряних тривог, акцентували увагу на алгоритмі дій у різних надзвичайних обставинах. Нагадали, як протидіяти булінгу та кібербулінгу, визначили основні його види та відповідальність за цькування.

Поліцейські намагалися приділили увагу кожній дитині, аби спілкування з маленькими переселенцями та дітками, позбавленими батьківського піклування, набуло особливого характеру. Нині, в умовах війни, їх турбують зовсім «недитячі» теми. Їм доводиться самостійно справлятися з проблемами, які навіть дорослим важко пережити. Тож, під час зустрічі правоохоронці потурбувалися про те, щоб жодна дитина не залишилася без уваги, теплого слова й підтримки.

Зворушливим моментом зустрічі стало обговорення дитячих мрій. Дітлахи розповіли про свою омріяну майбутню кар’єру, іграшки, смаколики. Проте були й такі, чиї мрії щемом відізвалися в серці. Вони просто хотіли обійняти маму або батька, повернутися додому, впізнати рідне місто…

Маленькі чада з щиро раділи теплій зустрічі з поліцейськими. Тож з власної ініціативи малеча заспівала гостям пісню, яка за час війни стала символом витримки й незламності українського народу.

Об’єднавши зусилля для щасливого майбутнього, поліцейські роблять свій внесок у виховання достойного покоління, зігрівають теплом і любов’ю кожне серце покинутої дитини. Впевнені, вони неодмінно стануть гордістю нашої держави.

Нагадаємо: Запорізькі поліцейські долучились до Всеукраїнської акції: «Я обираю жити!»


Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux