Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі за минулу добу в ДТП травмовано двоє дітей: поліцейські встановлюють обставини аварій
Опубліковано 30 серпня 2023 року о 15:01

Дорожньо-транспортні пригоди стались у Заводському та Комунарському районах міста. В результаті аварій травмувались двоє хлопців, 11 та 17 років. Слідчі розпочали досудові розслідування.

29 серпня близько 12:00 водій автомобіля «Mitsubishi Lancer», рухаючись по вулиці Алмазній, на перехресті з Тенісною вулицею допустив зіткнення з малолітнім велосипедистом, який виїхав на зазначене перехрестя.

За результатами медичного освідування 35-річний керманич авто тверезий. Обидва транспортних засоби вилучено та поміщено на територію спецмайданчика.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась близько 19:30 у Комунарському районі за участі 33-річного водія автомобіля ЗАЗ та 17-річного хлопця, який по нерегульованому пішохідному переходу перетинав проїжджу частину вулиці Космічної.

Водій своєчасно не знизив швидкість руху свого автомобіля, не переконався у відсутності людей на пішохідному переході та наїхав на хлопця. Керманич освідуваний - він тверезий. Автомобіль вилучено та поміщено на спецмайданчик.

У результаті цих дорожньо-транспортних пригод малолітній велосипедист та неповнолітній пішохід отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За обома фактами правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, відкриті кримінальні провадження. Досудові розслідування тривають, призначено низку спеціальних експертиз.

Працівники поліції звертаються до можливих свідків ДТП та осіб, які мають будь-яку інформацію, з проханням повідомити про це за телефонами: 097-116-30-42 або «102».

Запорізькі правоохоронці вкотре закликають дорослих нагадати своїм дітям правила поведінки на дорозі. Це допоможе уникнути нещасних випадків та травмувань.

Також звертаємо увагу водіїв на неухильне дотримання Правил дорожнього руху. Під час наближення до пішохідних переходів знижуйте швидкість, аби не втратити можливість швидко зреагувати у разі зміни обстановки. Бережіть себе та інших учасників дорожнього руху!

Нагадаємо: У Запоріжжі поліція встановлює обставини двох ДТП з постраждалими

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux