Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Запоріжжі поліція встановлює обставини двох ДТП з постраждалими
Опубліковано 23 серпня 2023 року о 14:11

Автопригоди стались у Вознесенівському та Запорізькому районах. Потерпілих, серед яких малолітня дитина, госпіталізовано до медичних закладів. За обома фактами слідчі відкрили кримінальні провадження. Поліцейські просять свідків та очевидців подій надати наявну в них інформацію.

22 серпня о 17:40 до чергової частини відділу поліції № 6 Запорізького райуправління надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими у Запорізькому районі.

На місце прибули слідчо-оперативна група відділу поліції та працівники швидкої медичної допомоги.

Попередньо встановлено, що 28-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz» здійснював рух по автодорозі Запоріжжя-Нікополь. В попутному напрямку позаду нього рухався Toyota Verso, під керуванням 52-річного водія.

В той час коли керманич першої іномарки приступив до повороту ліворуч на нерегульованому перехресті з автодорогою Долинське-Нове Запоріжжя, водій другої - виїхав на зустрічну смугу для виконання маневру обгону. У результаті відбулось зіткнення транспортних засобів.

Унаслідок аварії з травмами різного ступеня тяжкості до лікарень міста були доставлені водій Toyota Verso і троє його пасажирів. Серед них - 14-річна дівчина.

Того ж дня о 20:10 у Вознесенівському районі міста сталася аварія за участі пішохода.

Попередньо відомо, що 24-річний водій маршрутного автобусу «Volkswagen» під час руху по проспекту Соборному в напрямку бульвара Шевченка скоїв наїзд на 54-річну запоріжанку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

У результаті ДТП пішохідку з травмами доставлено до медичного закладу.

Відомості за обома фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають, призначено низку спеціальних експертиз.

Працівники поліції звертаються до можливих свідків ДТП та осіб, які мають будь-яку інформацію, з проханням повідомити про це за телефонами: 067-613-83-15 або «102».

Нагадаємо: У Запоріжжі внаслідок ДТП травмовано 3-річного хлопчика: поліція розшукує свідків аварії

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux