Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі поліцейські зачинили нічний клуб за порушення карантинних обмежень
Опубліковано 29 березня 2021 року о 17:33

Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності. Правоохоронці закликають суб’єктів підприємницької діяльності, а також громадян ретельно дотримуватися вимог Постанови Кабінету Міністрів №1236 щодо недопущення порушень карантинних обмежень. 

В ніч з 26 на 27 березня дільничні офіцери Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області, спільно з працівниками Управління патрульної поліції, за силової підтримки спецпризначенців БПСПОП «Скіф» провели заходи, націлені на контроль за дотриманням громадянами та суб’єктами підприємницької діяльності вимог законодавства щодо недопущення порушень карантинних обмежень.

Під час проведення перевірок, на вулиці Парковий бульвар, співробітники поліції виявили нічний клуб, який всупереч обмеженням Постанови Кабінету Міністрів №1236, працював після 24-ї години у звичному режимі. На час перевірки у приміщенні знаходилися: адміністрація, бармени, технічний персонал, ді-джей та близько 200 осіб, які відпочивали та розважалися.

Правоохоронці зафіксували факт правопорушення, допущений власниками розважального комплексу, а також його відвідувачами. Після неодноразових попереджень, щодо припинення правопорушень, деякі з громадян, які відпочивали у нічному клубі, а також адміністрація у категоричній формі відмовились виконувати законні вимоги поліцейських, та продовжували здійснювати розважальну програму. 

У зв’язку з цим, відповідно до норм чинного законодавства, порушників було притягнуто до адміністративної відповідальності. Так, відносно керуючого та ді-джея складено протоколи за ч.1 ст. 44-3 КУпАП, відносно відвідувачів, які відмовлялися одягати захисні маски  - постанови про адміністративні правопорушення, передбачені ч.2 ст.44-3 КУпАП.  Крім того,  ді-джея за злісну непокору законному розпорядженню поліцейського притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 185 КУпАП.

Правоохоронці вкотре закликають громадян та керівників суб’єктів господарської діяльності суворо дотримуватись карантинних заходів. Адже їх порушення тягне за собою адміністративну або кримінальну відповідальність. 

Нагадаємо: правопорушення та події, зафіксовані поліцією з 22 по 28 березня 2021 року

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux