Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі бійці батальйону поліції особливого призначення викрили молодика з партією психотропу Альфа-PVP вартістю понад 100 тисяч гривень
Опубліковано 17 січня 2023 року о 16:30

Наркоділок зберігав понад сотню «закладок». Попередньо встановлено, що в такий спосіб він збував наркотики по всьому місту. Його затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

В умовах активної фази бойових дій на території Запорізької області поліцейські продовжують викривати зловмисників, причетних до незаконного обігу наркотиків.

Так, 15 січня, на одній з вулиць Вознесенівського району бійці БПОП під час патрулювання помітили молодика, який підозріло поводився – постійно озирався та при появі правоохоронців намагався уникнути спілкування з ними. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у 18-річного юнака зіп-пакет з великою кількістю різнокольорових згортків, мобільний телефон та предмет, схожий на ніж.

На місце події спецпризначенці викликали слідчо-оперативної групу територіального підрозділу поліції.

При проведенні першочергових слідчих дій у зловмисника вилучили 119 різнокольорових поліетиленових згортків - «закладок» з кристалічною речовиною (попередньо - психотроп Альфа PVP).

Все вилучене направлено на експертне дослідження.

Слідчим під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури відкрито кримінальне провадження за фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, за що передбачено до 8 років позбавлення волі.

Наразі поліцейськими встановлюється канал надходження наркотиків до фігуранта та вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру й обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Поліція закликає громадян повідомляти про відомі факти виробництва, зберігання чи поширення наркотиків або психотропних засобів за номером 102. Попередити розповсюдження наркотиків та убезпечити молодь можна лише при умові спільної боротьби з наркозлочинністю.

Нагадаємо: У Запоріжжі поліцейські викрили групу осіб, яка налагодила збут метамфетаміну на території міста

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux