Портал в режимі тестування та наповнення
У Бердянську внаслідок ДТП загинула жінка пішохід – поліція відкрила кримінальне провадження
Опубліковано 17 грудня 2021 року о 10:56

65-річний водій іномарки скоїв наїзд на пішохода, яка перетинала проїзну частину у невстановленому місці. Від отриманих травм 49-річна жінка померла у кареті швидкої. Проводиться розслідування.  

16 грудня близько 16:10 до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що він керуючи автомобілем по проспекту Східному в місті Бердянськ, скоїв наїзд на жінку пішохода. Також водій повідомив, що імовірно жінка одразу загинула.

На місце події негайно виїхали наряд відділу реагування патрульної поліції Бердянського районного відділу поліції, слідчі відділу розкриття злочинів у сфері транспорту, експерти-криміналісти та медики. 

Працівники поліції встановили, що водій автомобіля «Nissan X-Trail»  1956 року народження, здійснюючи рух по проїзній частині проспекту Східного в напрямку Військового містечка в місті Бердянськ неподалік ТЦ «Екватор» скоїв наїзд на жінку-пішохода 1972 року народження, яка перетинала проїзну частину у невстановленому місці.   

В результаті аварії жінка отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події у кареті швидкої допомоги під час проведення реанімаційних заходів. 

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись до Бердянського районного відділу поліції або за телефоном  (066) 183-16-33 або 102.

Нагадаємо: У Запоріжжі поліція, ДСНС та органи місцевої влади скоординували дії по контролю за легальністю піротехнічної продукції та ялинок.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux