Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізькі поліцейські охороняють безпеку громадян  в посиленому режимі
Опубліковано 18 лютого 2022 року о 19:47

Сьогодні, 18 лютого біля Запорізької обласної державної адміністрації відбувся загальногарнізонний інструктаж працівників підрозділів поліції та військовослужбовців Національної гвардії України, які заступають на чергування по охороні публічної безпеки.

На цю добу по Запорізькій області до несення служби залучено більше 600 працівників структурних і територіальних підрозділів поліції у складі 150 авто  та 108 піших патрулів, понад 80 працівників Управління патрульної поліції у складі 40 автопатрулів та майже 300 військовослужбовців Національної гвардії України, які нестимуть службу у складі 92 піших та 6 автопатрулів.

Начальник ГУНП в Запорізькій області генерал поліції третього рангу Микола Лушпієнко довів особовому складу основні вимоги  несення служби під час забезпечення публічної безпеки та порядку на вулицях міста. Керівник поліції закликав правоохоронців сумлінно виконувати свої службові обов’язки, бути пильними, уважними і толерантними до громадян, разом з цим дотримуватися заходів особистої безпеки та вимог чинного законодавства.

Перший заступник голови ЗОДА Володимир Шустов, куратор по взаємодії з правоохоронними органами висловив впевненість, що запорізькі правоохоронці будуть взірцем дисципліни і ввічливості по своєму відношенню до населення. 

Нагадаємо: з 14 по 19 лютого 2022 року особовий склад Національної поліції України переведений на посилений режим несення служби.

У Запорізькій області поліцейськими також здійснюються посилені комплексні заходи по охороні публічної безпеки та забезпеченню правопорядку, виявленню правопорушень в громадських місцях, а також контролю за безпекою дорожнього руху.

В зоні підвищеної уваги правоохоронців місця масового скупчення людей, об’єкти критичної інфраструктури,  будівлі органів державної влади та місцевого самоврядування. Разом з цим, зусилля поліцейських спрямовані на виявлення підозрілих осіб, вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів, вибухових пристроїв і речовин.

Запорізька поліція звертається до гостей та жителів міста з проханням із розумінням ставитися до можливих незручностей, пов’язаних з посиленими превентивними заходами, мати з собою документи, що засвідчують особу та належним чином реагувати на законні вимоги  працівників правоохоронних органів.

У разі якщо ви помітили підозрілі предмети, залишені без нагляду  або осіб, які проявляють підвищений інтерес до об’єктів транспортної інфраструктури, військових об’єктів, будівель органів влади і управління одразу повідомляйте на спецлінію «102».

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux