Портал в режимі тестування та наповнення
В Енергодарі відкрили нову станцію поліцейських офіцерів громади
Опубліковано 19 лютого 2022 року о 08:00

18 лютого керівництво поліції області спільно з органами місцевого самоврядування відкрили поліцейську станцію у відділенні поліції № 4 Василівського районного управління. Це вже 25 станція, яка створена задля належного безпекового середовища в громадах області. 

В урочистому відкритті взяли участь заступник начальника обласного управління поліції полковник поліції Павло Карабута, міський голова Дмитро Орлов, представники міських підприємств – в.о. директора ДТЕК Запорізька ТЕС Максим Шевцов та в.о. генерального директора Запорізька АЕС Ігор Мурашов, мешканці громади, гості та жителі міста.

Минулого року Енергодар долучився до участі у проєкті Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади», який  є одним із етапів реформи Нацполіції. Головні критерії цього напрямку полягають у налагодженні ефективної взаємодії поліцейського з територіальною громадою в сучасних реаліях часу і відповідно до потреб суспільства.

Заступник начальника поліції Запорізької області Павло Карабута зазначив: «Енергодар – одне  з перших міст на теренах України та перше місто в Запорізькій області, яке приєдналося до реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Ми зробили ще один крок до позитивних змін в організації правопорядку та забезпеченні спокою для людей. Маю впевненість, що пройшовши серйозні етапи навчання, наші правоохоронці з чистим серцем будуть виконувати покладені на них обов’язки по забезпеченню безпекового середовища на території міста Енергодар».

Після промови Павло Іванович вручив чотирьом ПОГам для службового користування спеціальні засоби – помпові  рушниці.

Символічним показником стало те, що місцева влада міста енергетиків виділила кошти для придбання саме екологічно чистого автотранспорту для поліцейських офіцерів громади. Міський голова Дмитро Орлов урочисто передав поліцейським ключі від двох новеньких службових автомобілів «Nissan LEAF». Це перші в Україні електромобілі, якими будуть користуватися працівники поліції.

Також у розпорядженні поліцейських є парковка та живлення для заряджання авто, сучасне службове приміщення, в якому вже  завершені ремонтні роботи, обладнане необхідною комп’ютерною технікою та відповідним технічним оснащенням.

Станція поліцейських офіцерів громади Василівського районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області працюватиме в Енергодарі по вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 4. Наразі правопорядок на території міста Енергодар з населенням у понад 54 тисячі громадян підтримують четверо поліцейських офіцерів: майор поліції Андрій Кібальніков, капітан поліції Сергій Голік, лейтенант поліції Михайло Романов та лейтенант поліції Ігор Свєтлічний Юрійович. В подальшому до виконання службових обов’язків долучаться ще чотири ПОГи.

Створення та відкриття станції полегшить місцевим мешканцям користуватися допомогою правоохоронців, а також сприятиме покращенню безпеки на території міста енергетиків.  

Нагадаємо: Для запорізьких ПОГів важлива мотивація в роботі – вдячність громади

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux