Портал в режимі тестування та наповнення
Під ворожими обстрілами поліцейські Запоріжжя провели відпрацювання села Приморське Василівського району
Опубліковано 17 вересня 2022 року о 13:16

Заходи  відбулися за наказом начальника ГУНП в Запорізькій області Артема Киська. До їх проведення залучені співробітники Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, поліцейські терпідрозділів та спецпризначенці БПОП і БПСПОП «Скіф».



Задіяні сили спрямували зусилля на виявлення колаборантів та агентів російських спецслужб, стабілізацію криміногенної ситуації в населеному пункті, запобігання незаконному обігу зброї, наркотичних речовин, а також недопущення можливих проявів мародерства. Особливу увагу поліцейські приділили з’ясуванню та вирішенню нагальних проблем місцевого населення, яке щодня потерпає від ворожих обстрілів.

У результаті комплексних заходів встановлено 21 особу з числа жителів населеного пункту, які за оперативною інформацією можуть співпрацювати з окупаційними військами або бути коригувальниками вогню.

На території одного з домоволодінь поліцейські виявили та вилучили 56 кущів канабісу з ознаками культивації. 

За фактом злочину, передбаченого ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, відкрито кримінальне провадження. 

Під час перевірок на одному з блокпостів Степногірська у громадян вилучили наркотичні речовини, а також мобільні телефони, які значилися як викрадені.

Крім того, поліцейськими зареєстровано три адміністративних правопорушення, серед яких – випадок керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння. Відносно водія складено адмінпротокол за                  ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також викрито місцеву мешканку, яка на території села налагодила продаж контрафактних цигарок та алкоголю. Щодо правопорушниці складено адмінматеріали за статтями 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) та 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.  

Загалом, за підсумками відпрацювання співробітники поліції перевірили близько 790 осіб та 22 транспортних засоби. 

Оперативно-профілактичні заходи триватимуть і надалі.

Нагадаємо: У Запоріжжі поліцейські викрили злочинну групу, яка організувала виробництво та збут фальсифікованого алкоголю  

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux