Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі поліцейські затримали серійних крадіїв
Опубліковано 20 листопада 2019 року о 12:31

Оперативники Мелітопольського відділу поліції та Приазовського відділення поліції переслідували і затримали двох раніше судимих мешканців Мелітополя, які обґрунтовано підозрюються в серії крадіжок майна з крамниць та приватних будинків. Наразі обидва фігуранта затримані в порядку статті 208 КПК України. Викрадене вилучено та буде повернуто власникам. Триває досудове розслідування.

18 листопада о 07:20 до Приазовського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області з заявою про крадіжку майна звернувся місцевий підприємець 1969 року народження. На місці події слідчо-оперативною групою встановлено, що вранці 18 листопада невідомі пошкодили вікно та металеву решітку, проникли до приміщення продовольчої крамниці в селі Ганнівка та скоїли звідти крадіжку майна.  

Співробітники поліції встановили транспортний засіб, на якому зловмисники втекли з місця злочину і почали його переслідування. Під час руху водій автомобіля  «ЗАЗ-Форза» на в’їзді в село Петрівка Приморського району не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та допустив перекидання транспортного засобу. Обидва втікача були затримані працівниками кримінальної поліції. Ними виявились раніше судимі мешканці Мелітополя 1974 та 1985 років народження. Під час огляду автомобіля, вилучено викрадене майно та інші речові докази.

18 листопада за місцем мешкання старшого з фігурантів, слідчим Мелітопольського відділу поліції проведено санкціонований обшук, в ході якого вилучено речові докази та інше викрадене майно. За попередньою інформацією, затримані причетні до 14 епізодів крадіжок майна з магазинів та будинків на території Запорізької та Херсонської областей. Наразі обох фігурантів затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання стосовно них запобіжного заходу. Кримінальне провадження відкрито за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція за статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у Запоріжжі поліцейські затримали трьох підозрюваних у квартирній крадіжці.

 Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux