Портал в режимі тестування та наповнення
На Запоріжжі ювенальні поліцейські та зарубіжні благодійники надали багатодітним родинам гуманітарну допомогу
Опубліковано 10 листопада 2022 року о 14:30

Під постійними обстрілами російських загарбників незламні жителі Оріхова виживають завдяки допомозі небайдужих земляків та іноземних волонтерських організацій. 

Сьогодні, в умовах щоденної боротьби за мир і спокій на території нашої держави українці вимушені витримувати усі жахіття, які несуть на нашу землю озброєні окупанти. Безсонні ночі й пекельні дні, відсутність будь-яких комунікацій і засобів зв’язку, брак води й продуктів харчування – все це наслідки «руського миру», що призвели до гуманітарної катастрофи.

Місто Оріхів – одна з найгарячіших точок на мапі України, яке потерпає від рашистського «визволення». У більшості оріхівських родин колись затишні теплі оселі перетворилися на купу зруйнованого будівельного мотлоху. Більшість місцевих мешканців виїхали з населеного пункту. Але є й ті, хто з різних аргументованих причин свої домівки покидати не наважується.

Щоб полегшити місцевим жителям життя в умовах війни ювенальні поліцейські спільно з іноземними волонтерами потурбувалися про забезпечення родин, в яких виховуються маленькі діти.

Враховуючи потреби містян, доброчинці в супроводі правоохоронців доставили їм гуманітарну допомогу.

Продуктові набори, дитячі іграшки, солодощі для малечі, засоби індивідуальної гігієни та інші речі першої необхідності отримали близько десяти сімей.

Окрім гуманітарної місії, правоохоронці провели роз’яснювальну й профілактичну роботу серед населення щодо обов’язкової евакуації до більш безпечних місць.

«Сьогодні разом із польськими волонтерами ми зосередили свою увагу на тих, хто ще не наважився виїхати з Оріхова. Ми наполегливо радимо це зробити найближчим часом. А поки містяни ще розмірковують, обов’язково будемо підтримувати їх необхідними ресурсами. Тому ні про кого не забуваємо. Людям допомагаємо, ними опікуємося. Так завжди було, так триватиме й надалі!» - наголошує начальник ювенальної превенції Ольга Зінченко.

Проводжаючи правоохоронців і благодійників, мешканці багатостраждального Оріхова висловили надію на подальшу зустріч вже не під обстрілами, а під мирним українським небом.


Нагадаємо: Запорізькі поліцейські разом із волонтерами допомагають мешканцям Гуляйпільської громади виживати на лінії вогню

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux