Портал в режимі тестування та наповнення
«Досвід та бажання допомогти роблять мою професію потрібною для громадян» - старший дільничний Надія Бутко
Опубліковано 21 березня 2018 року о 15:26

Майор поліції Надія Бутко в органах внутрішніх справ працює 18 років. З них 10 років на посаді старшого дільничного Заводського районного відділення Дніпровського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

 

«Ще зі школи хотіла працювати у правоохоронних органах. Знала, коли виросту – обов’язково піду служити та захищати, - зізнається Надія. Однак батьки вмовили навчатись на ветеринара у Харківській ветакадемії. І я погодилась, бо знала, що піду працювати або до кінологів, або до кінної міліції. Так і сталось. По завершенню навчання я стала до служби рядовим міліціонером-кінологом взводу кавалеристів 8-ої роти, що на Хортиці. Згодом вивчилася на юриста і вже 17 років працюю дільничним офіцером поліції Заводського відділення поліції».

Серед моїх повсякденних обов’язків: контроль за особами, схильними до скоєння правопорушень або злочинів, за тими, хто повернувся з місць позбавлення волі, сімейними дебоширами. Також постійно обходжу проблемні родини та спілкуюсь з тими, хто відбуває умовний строк.

На території мого обслуговування мешкає 287 осіб за якими я постійно наглядаю, перевіряю, чи не порушують вони правила адміністративного нагляду.

Окрім службових обов’язків захоплююсь садівництвом та домашнім господарством. Допомагаю батькам, що мешкають в Запорізькій області.

Син вже дорослий – йому 22 роки. Мабуть йому передалося від мене  прагнення допомагати людям - працює медичним братом в поліклініці села Матвіївка. Пишаюсь ним.

 

Доброту, відповідальність, професійність, активну життєву позицію, бажання допомогти  помічають не тільки колеги. В березні Надія Бутко взяла участь і перемогла в обласному конкурсі «Господиня свого краю-2018» у номінації «жінка-правоохоронець».

За відмінну службу Надія Бутко відмічена відзнаками Національної поліції України за вагомий внесок у справу успішної євроінтеграції та подякою Європейської асоціації поліцейських.

На даний час на обліках дільничних інспекторів поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області перебуває 9479 особи з них: звільнених з місць позбавлення волі – 5379 осіб: піднаглядних – 255; судимих за злочини середньої та невеликої тяжкості – 3129;   умовно засуджених – 2730; психічно хворих, визнаних суспільно небезпечними – 205; осіб, які вчиняють насильство в сім’ї – 1624.

Нагадаємо, найважливіше в роботі виправдати довіру громадян - дільничний офіцер поліції Артур Чернявський.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux