Портал в режимі тестування та наповнення
Найважливіше в роботі виправдати довіру громадян - дільничний офіцер поліції Артур Чернявський
Опубліковано 16 березня 2018 року о 10:16

29-річний Артур Чернявський прийшов працювати до Головного управління Національної поліції в Запорізькій області 5 років тому. За цей час старший лейтенант поліції зарекомендував себе відповідальним працівником та став «своїм» для мешканців громади, територію якої він обслуговує.

Територія обслуговування дільничного офіцера поліції – 9 населених пунктів Біленьківської сільської об'єднаної територіальної громади, де мешкає близько 10 тисяч громадян.

«Мені пощастило працювати серед людей, які вірять у своє діло і прагнуть виконувати його якнайкраще. З мого першого робочого дня я і вся громада діємо злагоджено. Мешканці цілодобово телефонують і повідомляють мені про проблеми, події, вчинені правопорушення. За це я їм вдячний, бо саме від того, як швидко я опинюсь на місці злочину залежить його оперативне розкриття», - розповідає старший лейтенант поліції.

Так, до чергової частини надійшов виклик про крадіжку з магазину. Невідомий, пошкодивши двері, проник до приміщення. Викрав гроші та продукти харчування. Дільничний встановив особу та затримав крадія.

Крім того громада, також зацікавлена у тому, щоб на території був спокій та порядок. За весь час роботи жодне моє прохання чи зауваження жителі не оминули увагою. Постійно допомагають у всьому, -  зазначає Артур – Разом з сільським головою ми плануємо встановити на території громади камери відеоспостереження, аби упередити та забезпечити оперативне розкриття правопорушень».

Щодня до дільничного звертаються люди з різних питань, переважна більшість з них: крадіжки, сімейні сварки. Він знає всіх осіб, що мешкають на території - схильні до вчинення насилля у сім’ях, раніше засуджені, наркозалежні, ті, хто з різних причин перебуває на обліках у поліції, які ведуть антисоціальний спосіб життя. Він час від часу «наглядає» за ними та проводить профілактичні бесіди.

«Чим довше я працюю з людьми, допомагаю вирішувати їх проблеми, тим більше я впевнююсь, часто саме байдужість калічить долі. Тому, постійно намагаюсь уважніше розібратись в кожній окремій ситуації, - зізнається Артур Чернявський – Від спілкування з людьми я отримую задоволення, радію, коли бачу результат своєї праці».

З початку року дільничними офіцерами поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області особисто розкрито 620 кримінальних правопорушень. Складено 2820 адміністративних протоколів.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux