Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Запоріжжі представники центру з розшуку осіб, безвісти зниклих за особливих обставин, та ГПО "Егіда-Запоріжжя" презентували чат-бот, який допоможе у встановленні доль розшукуваних громадян
Опубліковано 13 липня 2024 року о 12:25

12 липня у «Незламному Хабі» відбулася презентація застосунка, призначеного для комунікації з питань розшуку безвісти зниклих людей та надання вичерпної інформації і контактів осіб, дотичних до пошуків. 

Учасниками заходу стали керівник слідства області, фахівці центру розшуку осіб, безвісти зниклих за особливих обставин, ГУНП в Запорізькій області, головний спеціаліст Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, МВС України, виконуюча обов'язки міського голови Запоріжжя, представники Служби безпеки України, обласної прокуратури, місцевого самоврядування, громадських організацій, а також герой презентованої документальної кінострічки, який пройшов російський полон.

У межах програми присутні переглянули зазначений документальний фільм, ознайомились з результатами роботи Центру БЗО, обговорили ефективність проєкту «Ми не одні, допомога поруч», спрямованого на всебічну підтримку осіб, що втратили зв’язок з рідними.

Окрім цього, презентували створений за підтримки ГПО "Егіда-Запоріжжя" чат-бот (https://t.me/CentrRozshukZPBot), який надає можливість дізнатися про долі цивільних або військових серед осіб:

- зниклих безвісти;

- зниклих безвісти за особливих обставин;

- полонених/військовополонених;

- загиблих.

Для встановлення статусу особи, треба дати відповідь на кілька коротких запитань про себе та повідомити інформацію про зниклого. Чат-бот автоматично скерує до тих організацій та державних установ, які допоможуть дізнатися долю людей, з якими втрачено зв’язок. Спеціально розроблений механізм проінформує про те, куди звернутися за юридичною чи психологічною допомогою.

Наприкінці зустрічі співробітників поліції, управління Служби безпеки України в Запорізькій області та представників обласної прокуратури відзначили подяками за плідну працю щодо встановлення безвісти зниклих осіб.

Робимо все задля того, аби знайти кожного. Забути – неможливо.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux