Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізькі поліцейські розслідують два факти спричинення тяжких тілесних ушкоджень, вчинених на території Хортицького району
Опубліковано 04 лютого 2023 року о 12:34

В одному з випадків подія сталася в магазині під час конфлікту між трьма покупцями. В іншому – син вдарив ножем рідну матір. Фігурантам загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

18 січня до чергової частини відділу № 5 (Хортицький) Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення від оператора швидкої медичної допомоги про те, що двом чоловікам було спричинено ножові поранення. Подія відбулась в одному з магазинів по вулиці Ентузіастів.

На місце виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції.

Правоохоронці встановили, що між трьома відвідувачами магазину відбувся словесний конфлікт, під час якого невідомий дістав ніж та наніс ним удари двом опонентам. Одразу після цього правопорушник з місця події втік у невідомому напрямку.

Потерпілими стали двоє місцевих жителів, 2000 року народження. Одному з них спричинено колото-різану рану нижньої третини передпліччя, а іншому ножове поранення грудної клітини та шиї.

Поліцейські провели низку слідчо-пошукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше неодноразово судимий 31-річний запоріжанин.

Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

2 лютого близько 21:00 до відділу поліції № 5 (Хортицький) Запорізького РУП зателефонував чоловік та повідомив про те, що в під’їзді одного з будинків по вулиці Ентузіастів чоловік б’є жінку.

Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули за викликом, встановили, що між матір’ю та сином відбувся конфлікт. Під час сварки 31-річний чоловік наніс жінці декілька ударів руками по голові, а також ножем спричинив проникаюче поранення грудної клітини.

В результаті події 51-річну жінку у важкому стані госпіталізовано.

Зловмисника затримано на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури.

Відділ комунікації поліції Запорізької області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux