Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізькі поліцейські провели оперативно - профілактичне відпрацювання Біленьківської та Новоолександрівської ОТГ
Опубліковано 01 жовтня 2022 року о 14:46

Заходи відбулися за наказом начальника ГУНП в Запорізькій області Артема Киська. В них взяли участь працівники Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, поліцейські терпідрозділів, співробітники Управління СБУ та Військової служби правопорядку ЗСУ.

Правоохоронці спрямували зусилля на виявлення колаборантів та агентів російських спецслужб, стабілізацію криміногенної ситуації в населених пунктах, запобігання незаконному обігу зброї, наркотичних речовин, а також недопущення мародерства.

У результаті комплексних заходів у селах Біленьке та Григорівка на території п’яти домоволодінь виявлено посіви конопель. В одного з місцевих мешканців вилучено суху рослинну речовину зеленого кольору (попередньо – канабіс).

За фактами злочинів, передбачених ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, відкриті кримінальні провадження.

Також виявлено чотири адміністративних правопорушення, серед них - керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння та керування без відповідних документів.

Відносно порушників складені адмінматеріали за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Під час перевірок у чотирьох громадян виявлено та вилучено мобільні телефони, які значилися як викрадені.

Оперативно-профілактичні заходи триватимуть і надалі.


Нагадаємо: Запорізькі поліцейські розкрили два вуличні пограбування

Відділ комунікації поліції Запорізької області 




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux