Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізькі поліцейські отримали відзнаки з нагоди Дня захисників і захисниць України
Опубліковано 03 жовтня 2023 року о 12:00

За відвагу та відданість, проявлені під час протидії злочинності, документування російських злочинів, порятунку людей умовах збройної агресії рф, відзначено 36 поліцейських з різних підрозділів ГУНП в області.

З перших днів війни запорізькі поліцейські у складі зведених загонів та спеціальних підрозділів несуть службу в зоні бойових дій і на деокупованих територіях. У складі Сил оборони стоять на захисті суверенності та незалежності нашої держави

З нагоди свята захисників та захисниць України відбулись урочисті заходи за участі керівництва обласного главку поліції та територіальних підрозділів, представників Запорізької обласної військової адміністрації та міської ради, представника командування оперативного угруповання військ «Запоріжжя» та особового складу ГУНП в області.

За сумлінне виконання службових обов’язків, мужність і стійкість, проявлені під час виконання бойових задач із відсічі та стримування збройної агресії рф, проти України кращі співробітники служб і підрозділів запорізької поліції отримали заохочувальні відзнаки, цінні подарунки та спеціальні поліцейські звання.

Очільник обласного главку поліції Артем Кисько подякував за службу та зазначив: «Наш девіз - Служити і захищати! В умовах сьогодення ви гідно несете звання поліцейського. Крім суто професійних функцій – боротьби зі злочинністю та забезпечення правопорядку, документуєте військові злочини окупанта, евакуюєте цивільне населення із зони ведення бойових дій, надаєте допомогу постраждалим на місцях ворожих влучань, несете службу на блокпостах, берете участь у контрдиверсійних заходах на території регіону. Завдяки вашій роботі мешканці міста почуваються ву безпеці. Наразі кожен із вас робить свій внесок у наближення нашої Перемоги. Памʼятаємо кожного і кожну, хто віддав за неї своє життя. Слава захисникам і захисницям України!»

Зі скорботою та вдячністю присутні вшанували пам’ять тих, хто навіки залишився у небесному легіоні й заплатив найвищу ціну заради вільної країни та добробуту майбутніх поколінь. Їхній подвиг назавжди залишиться у нашій пам’яті.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux