Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізька поліція  отримала від місцевої влади чотири нові службові автомобілі
Опубліковано 22 грудня 2021 року о 11:15

Новенькі Renault отримали батальйон поліції особливого призначення, відділ дізнання, сектор запобігання корупції та відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління Головного управління Національної поліції Запорізької області.

Сьогодні, 22 грудня  в ГУНП в Запорізькій області за участі голови Запорізької обласної адміністрації Олександра Старуха та голови обласної ради Олени Жук  відбулось урочисте вручення ключів від нових  автомобілів для Нацполіції в Запорізькій області. 

Придбали 4 службові автомобілі за рахунок субвенції обласного бюджету, які виділено у рамках «Програми профілактики правопорушень та забезпечення громадської безпеки в Запорізькій області, розвитку матеріально-технічної бази Головного управління Національної поліції в Запорізькій області».

Сертифікати та ключі від нових автомобілів Renault отримали батальйон поліції особливого призначення, відділ дізнання, сектор запобігання корупції та відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління Головного управління Національної поліції Запорізької області.

Як зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Микола Лушпієнко, оновлення автомобільного парку ГУНП в Запорізькій області сприятиме більш якісному виконанню покладених на поліцію завдань із забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, а також протидії злочинності, у тому числі і у зоні проведення ООС.

Голова Запорізької ОДА Олександр Старух акцентував: «Це дуже важливо, щоб поліція була мобільною. Без сумніву, це необхідно, щоб ви могли в будь який момент виїхати, надати допомогу та захистити. Безпека - це одна з базових потреб людини. Кожний із вас, в першу чергу, забезпечує безпеку наших громадян».

У своєму виступі голова Запорізької облради Олена Жук запевнила, що безпека запоріжців на територіях, можливість розраховувати на оперативну допомогу з боку влади і правоохоронців є нашим спільним безпосереднім завданням. А депутати Запорізької облради будуть і далі підтримувати  охоронців правопорядку, допомагати технічно розвиватись.

Керівники області подякували представникам поліції за цілодобову працю та привітали  з наступаючим Новим Роком.

Нагадаємо: У Запоріжжі поліцейські вшанували пенсіонерів та ветеранів МВС та Національної поліції України.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux