Портал в режимі тестування та наповнення
Запорізька поліція презентувала фотовиставку та долучилася до проведення благодійного заходу на підтримку поранених оборонців держави
Опубліковано 30 вересня 2023 року о 16:59

Мета фотопроєкту «Час викликів, випробувань та надій» - показати суспільству реалії служби правоохоронців, завдання яких в умовах воєнного стану вийшли поза межі звичного поліцейського сервісу. А благодійний аукціон «Разом до Перемоги!», що відбувся одночасно з презентацією, організований на підтримку медичної установи та збору коштів для придбання медичного обладнання. У заходах взяли участь тимчасово виконуючий обовʼязки начальника поліції області Руслан Усманов, особовий склад запорізької поліції, представники громадських організацій, засобів масової інформації та небайдужі містяни.

На виставковому майданчику представлені світлини відділу комунікації ГУНП в Запорізькій області, а також авторські знімки фотокореспондента Дмитра Смольєнка. Експонати ілюструють наслідки ворожих обстрілів та реалії роботи поліцейських в умовах війни. Сьогодні за підтримки Донецького державного університету внутрішніх справ аналогічні виставки представлені в інших регіонах країни - локаціями культурного заходу стали Івано-Франківськ, Кропивницький та Кривий Ріг.

«Сьогоднішня подія має не тільки культурно-естетичний характер, а також є нагадуванням про виклики, яким ми разом протистоїмо щодня. Уперто й успішно, бо всіх нас зараз об’єднує й підтримує свята віра в Перемогу», - зазначив керівник поліції Руслан Усманов.

Крім того, на сусідній локації відбувся благодійний аукціон «Разом до Перемоги!», головна його мета - зібрати кошти для закупівлі медичного апарату «Artromot-E2» для реабілітації суглобів поранених військовослужбовців та поліцейських. Аукціонна колекція була представлена 15 авторськими роботами поліцейських та учасників дитячого руху «Байда». Кожен лот має свою особливу історію, адже автори вкладали в картини власні переживання, мрії та надії.

Аукціон провели представники благодійного фонду «Джерело єдності». Учасники заходу мали змогу придбати картини і тим самим задонатити на шляхетну справу. Усі зібрані кошти будуть перераховані Державній установі «Територіальне медичне об'єднання Міністерства внутрішніх справ України по Запорізькій області» на придбання медичного обладнання для лікування та реабілітації захисників та правоохоронців, поранених під час несення служби.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux