Портал в режимі тестування та наповнення
За 32 дні широкомасштабного російського вторгнення поліція Запорізької області відреагувала на майже 33 тисячі повідомлень громадян
Опубліковано 27 березня 2022 року о 13:47

У переважній більшості від заявників надходять повідомлення про підозрілих осіб і транспортні засоби, мародерів, інформація про виявлення маячків, міток, дронів та інші види правопорушень.

Кожного дня на спецлінію «102» надходить близько тисячі повідомлень про злочини та правопорушення у воєнний час. Поліцейські із залученням представників інших правоохоронних органів цілодобово забезпечують реагування на повідомлення громадян та надання відповідної допомоги.

У рамках посиленого режиму несення служби працівники поліції здійснюють заходи з підтримання безпеки громадян та порядку на вулицях міста. Вони запобігають протиправним проявам на території регіону, перевіряють підозрілі авто, чергують на блокпостах та охороняють стратегічні об’єкти інфраструктури.

Разом із представниками підрозділів територіальної оборони правоохоронці патрулюють вулиці міста та здійснюють превентивні заходи перевірки підозрілих осіб.

Поліцейські продовжують пильнувати за дотриманням громадянами обмежень у період  комендантської години. Тож вкотре зауважуємо про заборону перебування на вулицях та в інших громадських місцях, лише за винятком переміщення до укриттів під час сигналу тривоги. В такому випадку громадяни зобов’язані мати з собою документи, що посвідчують особу.

Також правоохоронці продовжують роботу з людьми, евакуйованими з місць проведення бойових дій і збройної агресії. Поліцейські супроводжують колони автотранспорту, які виїхали з небезпечних місць,  а також інформують щодо подальшого транспортування залізничним транспортом до західних міст держави.

Вимушені переселенці, які вирішили залишитись в Запоріжжі, отримують консультації з приводу подальшого поселення та харчування.

До відома громадян, цілодобово працює поліцейська спецлінія «102». Також для надання інформації створений додатковий резервний номер колл-центру поліції Запорізької області – (050) 452-91-95. 

Нагадаємо: Запорізькі правоохоронці викрили незаконний обіг контрафактного товару на суму 5 мільйонів гривень

#stoprussia

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux