Портал в режимі тестування та наповнення
З нагоди Дня Національної поліції України на Запоріжжі відзначили найкращих поліцейських
Опубліковано 04 липня 2023 року о 15:17

4 липня начальник запорізької поліції, керівники органів обласної, місцевої влади та правоохоронних структур вручили відзнаки та цінні подарунки поліцейським, які сумлінно виконують свої обов’язки в умовах повномасштабної війни.

Сьогодні відзначається восьма річниця з дня створення Національної поліції України.

Щодня поліцейські, ризикуючи життям, протидіють злочинності, забезпечують публічний порядок та безпеку громадян. Вони з честю несуть службу та разом із Силами безпеки й оборони захищають нашу державу на передовій. Під обстрілами рятують людей, забезпечують евакуацію, допомагають тим, хто залишився на прифронтовій території, проводять розмінування території нашого регіону. На жаль, без втрат не буває…

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих правоохоронців.

Очільник поліції області Артем Кисько подякував усім курсантам, діючим поліцейським, ветеранам за внесок в охорону прав і свобод громадян нашої держави.

Вітаючи колег, полковник поліції зазначив: «Сьогодні нам є чим пишатися, адже маємо чимало здобутків. Чесність, відданість, професіоналізм - їх ми проявляємо щодня, коли розкриваємо злочин, попереджуємо правопорушення, розміновуємо наші території, евакуюємо дітей і маломобільних громадян, документуємо злочини окупантів, беремо участь у контрдиверсійних заходах. Наші спецпризначенці несуть службу та виконують завдання на передовій... Я щиро вдячний тим, хто пліч-о-пліч несе з нами службу: Збройним Силам України, колегам усіх відомств системи МВС, волонтерам, представникам ЗМІ, міжнародним партнерам і громадським організаціям. Всі разом ми наближаємо нашу Перемогу».

До поліцейських зі словами привітання звернувся голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко: «Одне побажання - виходячи на службу, завжди повертайтесь додому живі та здорові. Це - найголовніше. Бажаю гідної праці та щоб у цей тяжкий час ми перемогли ворога та святкували Перемогу вже цього року».

Також до привітань долучились в.о. міського голови Анатолій Куртєв та представники силових структур регіону.

Поліцейським територіальних підрозділів ГУНП в Запорізькій області та міжрегіональних органів поліції вручили медалі, спеціальні звання, цінні подарунки, грамоти та подяки.

Окремою частиною урочистого заходу стала клятва учасників дитячого руху «Байда», створеного за ініціативою поліції Запоріжжя. «Байдівці» урочисто поклялися бути гідними громадянами та патріотами України, бути чесними, справедливими, вимогливими до себе та своїх товаришів. За такими дітьми майбутнє України.

Відділ комунікації поліції Запорізької області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux