Портал в режимі тестування та наповнення
У жителя Запоріжжя поліцейські вилучили наркотики на 700 тисяч гривень за цінами «чорного ринку»
Опубліковано 10 січня 2023 року о 17:12

Три кілограми канабісу елітних сортів, рушницю та близько 30 набоїв без дозвільних документів чоловік зберігав за місцям мешкання. За результатами експертних досліджень діям фігуранта буде обрано остаточну правову кваліфікацію.

У рамках кримінального провадження, відкритого за фактом злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, співробітники УБН в Запорізькій області ДБН Національної поліції України отримали оперативну інформацію про те, що мешканець Комунарського району незаконно зберігає канабіс з метою подальшого збуту.

Разом зі слідчими Запорізького РУП під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури оперативники УБН провели санкціонований обшук в оселі 42-річного фігуранта.

В результаті заходу в приватному будинку працівники поліції виявили та вилучили речовину рослинного походження сіро-зеленого кольору зі специфічним запахом (попередньо - наркотичний засіб «канабіс», «шишки» елітних сортів) вагою три кілограми та пристрій для паління.

Також виявлено мисливську рушницю «ІЖ» та майже три десятки набоїв до неї. Встановлено, що дозвільні документи на зброю у власника відсутні.

Чоловік пояснив, що наркорослини вирощував на власному подвір’ї, після чого перероблював для власного вживання.

Вилучене наркозілля направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Його вартість за цінами «чорного ринку» сягає понад 700 тисяч гривень.

На цей час поліцейські проводять досудове розслідування, встановлюють походження наркотичного засобу та можливу причетність фігуранта до збуту наркотиків.

Запорізька поліція звертається до громадян з проханням повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони за номерами телефонів 096-655-02-29 або 102, пошта [email protected].

Нагадаємо: У жителя Запоріжжя поліцейські вилучили понад 600 грамів канабісу

Відділ комунікації поліції Запорізької області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux