Портал в режимі тестування та наповнення
У запорізькому главку поліції відбулась нарада з питань організації безпечного відпочинку дітей у літній період
Опубліковано 27 травня 2023 року о 11:48

Поліцейські, рятувальники та представники органів місцевого самоврядування узгодили спільні дії щодо організації превентивних заходів, спрямованих на безпеку дітей під час канікул. 

Начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Запорізькій області Роман Крупеницький повідомив присутнім, що одним з основних завдань Національної поліції є створення безпекового середовища для дітей та сприятливих умов для їх життя та розвитку. На період канікул школярів наряди поліції будуть наближені до локацій, пов’язаних із підвищеною небезпекою для дітей – водойм, недобудов, об’єктів залізниці тощо. Важливим напрямком роботи правоохоронців є проведення профілактичних заходів з дітьми та дорослими щодо недопущення травмувань, пов’язаних з екстремальними розвагами та нещасними випадками на воді.

Учасники заходу обговорили питання про закінчення навчального року в закладах освіти, доцільність проведення урочистих заходів, зокрема Останнього дзвоника та випускних для школярів, а також вимоги, які висуваються для їх організації в умовах воєнного стану.

Оздоровча кампанія закладами освіти цього року проводитися не буде. Про це повідомила заступник начальника управління Департаменту освіти і науки ЗОДА Галина Субота. Проте відповідні заходи проводитимуть заклади, які прихистили вимушених переселенців з дітьми.

Представник ГУ ДСНС України у Запорізькій області повідомив, що біля лісосмуг і водних об’єктів тривають превентивні заходи, та нагадав, що з минулого року на території Запорізької області діє рішення щодо заборони купального сезону. Тому будь-які виходи на узбережжя – несанкціоновані.

Представники ювенальної превенції ГУНП в Запорізькій області та служби у справах дітей домовились про співпрацю щодо організації перевірок сімей, в яких вчинялося домашнє насильство, свідками та постраждалими яких були діти.

Наприкінці робочої зустрічі учасники узгодили напрямки взаємодії та обміну інформацію з метою своєчасного реагування на події, пов’язані з небезпекою дітей.

Нагадаємо: Запорізькі поліцейські стали донорами крові

Відділ комунікації поліції Запорізької області



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux