Портал в режимі тестування та наповнення
У Запорізькій області поліція затримала громадянина, який проломив стіну медичної амбулаторії та скоїв крадіжку
Опубліковано 08 грудня 2020 року о 17:13

На місці злочину чоловіка затримали співробітники групи реагування патрульної поліції. Знаходячись у Мелітопольському відділі поліції,  він вчинив опір та вдарив поліцейського. Наразі правопорушника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкриті кримінальні провадження. 

8 грудня близько 3:30 до Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від мешканця села Нове. Він заявив, що двері до приміщення медичної амбулаторії відкриті та можливо туди проник злодій.

На місце події швидко прибув наряд групи реагування Мелітопольського відділу поліції. При огляді  території навколо будівлі, поліцейські помітили невідомого, який намагався втекти через вікно. Його затримали та викликали слідчо-оперативної групу.

В ході проведення слідчих дій та огляду місця події, було встановлено,  що чоловік спочатку проник у житлові приміщення для медиків, які на даний час ремонтуються, а звідти, за допомогою сокири та кувалди проломив цегляну стіну і потрапив до медичної амбулаторії. З кочегарки зловмисник поцупив бензопилу і візок, а з кабінетів амбулаторії – мобільний телефон «Samsung» і сумку.

Все викрадене майно правоохоронці вилучили. Встановлено особу правопорушника. Ним  виявився мешканець Мелітопольського району 1997 року народження. 

Вже знаходячись у приміщенні Мелітопольського відділу поліції,  куди чоловіка доставили для опитування, він вчинив опір старшому сержанту поліції та наніс йому удар по голові. 

Наразі слідчими відкрито  два кримінальні провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) і ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання  про обрання фігуранту запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо: У кількох районах міста Запоріжжя працівники поліції викрили п’ять підпільних гральних закладів.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux