Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Запоріжжі в новорічну ніч публічний порядок забезпечуватимуть понад 180 поліцейських патрулів
Опубліковано 31 грудня 2023 року о 19:13

У святкову ніч більше 360 правохоронців чергуватимуть на вулицях обласного центру у складі піших та автопатрулів. У посиленому режимі поліцейські слідкуватимуть за дотриманням комендантської години та за виконанням заборони на використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних засобів.

Сьогодні, 31 грудня, на Алеї Бойової Слави біля меморіалу, де майорять жовто-блакитні прапорці з іменами загиблих військових, вишикувались поліцейські апарату ГУНП та територіальних підрозділів поліції, залучених для забезпечення публічної безпеки та порядку.

На заході очільник поліції Запорізької області Артем Кисько зазначив: «Ми зібрались у цьому символічному місці тому, що напередодні Нового року необхідно згадати завдяки кому ми можемо нести службу у більш менш мирному місті. Кожен повинен пам’ятати тих, хто віддав життя за свободу. Це вже має бути традицією - знаходити місце і час аби вшанувати тих, хто загинув».

Хвилиною мовчання присутні вшанували полеглих захисників та захисниць, які загинули в боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України, та поставили лампадки до меморіалу.

Після цього керівник обласного главку та його заступник провели інструктаж особового складу, орієнтували правоохоронців на проведення превентивних заходів і роз'яснювальної роботи з громадянами щодо дотримання комендантської години й заборони використання піротехнічних засобів.

Серед основних завдань, поставлених працівникам поліції – забезпечення безпеки та правопорядку, протидія адміністративним та кримінальним правопорушенням, контроль за дотриманням Правил дорожнього руху, режиму роботи розважальних закладів та запобігання випадкам використання салютів і петард.

Поліцейські закликають містян поставитися з розумінням до посилених превентивних заходів безпеки, завжди мати з собою документи, що засвідчують особу та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

Про можливі злочини, правопорушення та виявлені підозрілі предмети повідомляйте на спецлінію 102, а також до територіальних підрозділів поліції або безпосередньо поліцейським на вулицях.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux