Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Запоріжжі привітали поліцейських офіцерів, які на території своїх громад надають допомогу людям в режимі 24/7
Опубліковано 30 травня 2023 року о 14:02

Урочистий захід присвячено річниці запровадження проєкту МВС «Поліцейський офіцер громади», зокрема в Запорізькій області. Зміни, які відбулися в громадах з появою ПОГів, доводять актуальність і ефективність реформи, а найголовніше – забезпечують більш безпечне життя в громадах.

Відзначили роботу правоохоронців начальник ГУНП в Запорізькій області Артем Кисько, його заступник Павло Карабута, начальник управління превентивної діяльності поліції Роман Крупеницький, голова обласної державної адміністрації Юрій Малашко, голова Запорізької обласної ради Олена Жук, очільники районних військових адміністрацій, міських та селищних рад. 

Привітати офіцерів з професійним святом зібралися також  керівники об’єднаних територіальних громад Запорізької області. Серед них - ті, хто вже долучився й ті, хто оцінив всі переваги щоденної поліцейської присутності та бажає підписати меморандум про співпрацю в межах проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Під час заходу своїм досвідом участі у проєкті поділилися представники Широківської та Павлівської громад. Вони розповіли присутнім про позитивні зміни, що відбулися з появою поліцейських офіцерів та висловили їм слова вдячності за службу, яка допомагає людям вирішувати проблеми, долати негаразди, робить життя більш безпечним. 

Звертаючись до поліцейських офіцерів громад, голова ЗОВА Юрій Малашко подякував їм за  участь в евакуаційних заходах, особливо родин із дітьми з «гарячих» населених пунктів. Він нагородив медаллю «За розвиток Запорізького краю» офіцерку громади Наталю Лубяну та ще п’ятьох ПОГів - подяками за сумлінну службу та високопрофесійне виконання службових обов’язків.

До привітань долучилась також голова Запорізької обласної ради Олена Жук. Вона також нагородила кількох офіцерів громад почесними грамотами за своєчасне реагування на проблеми громадян, запобігання вчиненню правопорушень та вагомий особистий внесок у зміцнення законності і правопорядку. 

Керівник запорізької поліції Артем Кисько, розповідаючи про становлення проєкту «Поліцейський офіцер громади», зауважив, що це одна з найбільш успішних реформ: «Йдеться навіть не про поліцію, а про суспільство, про громадян. Знаючи всі аспекти правоохоронної діяльності щодо безпеки суспільства, я впевнений – це один з найефективніших проєктів. Він дійсно приносить користь». 

Артем Кисько вручив подяки заступника голови Національної поліції Олександра Фацевича за надійне партнерство та ефективну співпрацю керівникам Широківської тергромади,  Енергодарської та  Мелітопольської міських територіальних громад.

Звертаючись до представників ОТГ Запорізької області, очільник поліції підкреслив: «Не можна заощаджувати на безпеці громадян. Ви вкладаєте не в поліцію, а в авторитет місцевої влади, в розвиток своєї громади. Тож, з великою повагою закликаю всіх, у тому числі представників тимчасово окупованих громад, активно долучатися до проєкту. Після деокупації роботи буде багато, а поліцейські офіцери – це ваші надійні помічники».



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux