Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі протягом доби поліцейські мобільних груп виявили трьох правопорушників
Опубліковано 19 листопада 2019 року о 16:45

Двоє з них причетні до вчинення домашнього насильства, одна громадянка не виконала належним чином свої батьківські обов’язки. Стосовно усіх правопорушників складено адміністративні протоколи.

Учора, 19 листопада, під час несення служби поліцейські мобільної групи з реагування на факти вчинення домашнього насильства прибули на виклик по вулиці Очаківській в місті Запоріжжя.

За вказаною адресою правоохоронці виявили місцеву мешканку 1986 року народження. Жінка разом зі своїм сином 2019 року народження знаходилась на вулиці в стані алкогольного сп’яніння. На місце викликали медичних працівників та представника соціальної служби, в присутності яких був складений акт. Немовля передали до дитячої лікарні. У результаті освідування встановлено, що вміст алкоголю в крові у матері становить 1,77 проміле.

Стосовно громадянки складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

О 17:30 до поліцейських мобільної групи надійшов виклик про те, що по вулиці Бородинській в Запоріжжі п’яний чоловік ображає родичку.

Прибувши за вказаною адресою, до правоохоронців із заявою звернулася жінка 1939 року народження. Встановлено, що її син, чоловік 1966 року народження, в стані алкогольного сп'яніння погрожував фізичною розправою, висловлювався брудною лайкою, штовхав.

За результатами оцінки ризиків стосовно кривдника був складений тимчасовий заборонний припис, а також  адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування).

О 22:30, отримавши виклик на вулицю Вахтову в місті Запоріжжя, поліцейські прибули за вказаною адресою. На місці до правоохоронців звернулась жінка 1988 року народження. У ході спілкування із заявницею поліцейські встановили, що її чоловік, місцевий мешканець1988 року народження, ввечері повернувся додому в стані алкогольного сп’яніння та вчинив факт психологічного і фізичного насильства стосовно неї в присутності їхньої неповнолітньої дитини. Під час освідування з’ясувалося, що рівень сп’яніння чоловіка  становив 1,33 проміле. Стосовно правопорушника був складений протокол за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП.

Нагадаємо, що поліцейські мобільних груп притягнули до відповідальності двох мешканців Запоріжжя.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux