Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі правоохоронці по «гарячих слідах» затримали трьох чоловіків за скоєння пограбування серед білого дня
Опубліковано 12 листопада 2022 року о 13:57

Зловмисники обікрали місцевого жителя, застосовуючи при цьому грубу фізичну силу. Працівникам поліції знадобилося декілька годин, щоб встановити місцеперебування нападників. За скоєне фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі.

11 листопада на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 34-річного мешканця Запоріжжя про те, що його пограбували троє невідомих неподалік вулиці Набережна магістраль.

Для встановлення обставин на місце події негайно виїхав наряд патрульних поліцейських, а також слідчо-оперативна група, працівники кримінальної поліції та дільничні офіцери ВП №1 Запорізького РУП.

Правоохоронці встановили, що перебуваючи неподалік берегової зони Дніпра біля розважального закладу "Sun City", до потерпілого підійшли троє невідомих чоловіків. У ході розмови незнайомці спричинили декілька ударів по тулубу, заволоділи його мобільним телефоном, портативною акустичною колонкою та грошима в сумі 300 гривень, після чого зникли в невідомому напрямку.

Поліцейські провели низку невідкладних оперативно-пошукових заходів, відпрацювали територію, прилеглу до місця скоєння злочину, та виявили одного з грабіжників. Ним виявився раніше судимий 32-річний уродженець АР Крим.

Через декілька годин поліцейські розшукали інших зловмисників – обидва чоловіки перебували у цьому ж районі неподалік місця скоєння злочину.

Як з’ясувалося, обидва його спільники 33-х та 38-ми років раніше також притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів.

Речових доказів чоловіки позбутися не встигли. Награбоване майно вилучено та направлено на експертизу.

Усіх трьох фігурантів затримано на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Сьогодні слідчим, за процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури, усім затриманим повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного або надзвичайного стану) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо: Хабар за авто: у Запоріжжі поліцейські затримали чоловіка, який хотів підкупити слідчого

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 

 

 





Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux