Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі поліцейські задокументували факт збуту наркотиків
Опубліковано 12 травня 2022 року о 14:35

Також в ході проведення санкціонованого обшуку в квартирі наркозбувача, правоохоронці виявили та вилучили зіп-пакети з важким наркотиком «метадон», наркотичний засіб «канабіс» елітних сортів «шишки» та саджанці рослин коноплі. Усю вилучену наркопродукцію направлено на експертне дослідження, після результатів якого буде вирішена остаточна правова кваліфікація злочину.

Слідчі Запорізького районного управління поліції здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України, фігурант якого – мешканець Запоріжжя.

Так, 11 травня, в ході відпрацювання оперативної інформації, працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Запорізькій області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України спільно зі слідчими Запорізького управління поліції неподалік будинку по вулиці Перемоги задокументували факт збуту наркотичної речовини рослинного походження.

Того ж дня, працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Запорізькій області ДБН Національної поліції України спільно зі слідчими Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області, на підставі ухвали Ленінського районного суду міста Запоріжжя, під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури, провели  санкціонований обшук за місцем мешкання наркозбувача.

В ході обшуку у квартирі чоловіка, 1985 року народження, правоохоронці вилучили 19 зіп-пакетів з наркозасобом «метадон» вагою близько 5 грамів, 4 паперові згортки із залишками вказаного наркотику, наркотичну речовину «канабіс» елітних сортів «шишки» вагою близько 100 грамів, 6 горщиків з саджанцями рослин коноплі, а також електронні ваги та пристрій для подрібнення наркорослин.

Усю вилучену продукцію направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, за результатами якого буде вирішено питання про притягнення фігурантів до відповідальності.

На теперішній час проводяться заходи зі встановлення злочинних зв’язків вказаної особи, інших можливих каналів придбання та  розповсюдження наркотичних засобів «канабіс» та «метадон». Досудове розслідування триває.

Нагадаємо: Запорізькі поліцейські викрили «шанувальника» елітних сортів коноплі 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux