Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі поліцейські викрили чоловіка у зберіганні наркотичних речовин з метою збуту
Опубліковано 02 лютого 2022 року о 18:37

В ході санкціонованого обшуку у його будинку виявлено наркотичні речовини рослинного походження. Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру.

Дізнавачем Запорізького районного управління проводиться розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

В рамках розслідування, працівниками кримінальної поліції було зібрано доказові матеріали про те, що фігурант – житель Запоріжжя 1986 року народження, причетний до збуту наркотичних речовин.

2 лютого за ухвалою районного суду працівники кримінальної поліції та сектору дізнання Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області провели санкціонований обшук у будинку за місцем мешкання фігуранта.

В ході обшуку у домоволодінні по вулиці Електролізній поліцейські виявили та вилучили більше півкілограма речовини рослинного походження. Уся вона була «розфасована» для подальшої реалізації в згортки та зіп-пакети. З місця обшуку вилучено понад 100 згортків, декілька пакетів та електронні ваги.

Вилучену продукцію направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо: Поліцейські Запоріжжя вилучили  в будинку місцевого мешканця близько чотирьох кілограмів наркотичної речовини.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux