Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
У Запоріжжі поліцейські затримали наркозбутницю
Опубліковано 29 квітня 2024 року о 15:30

42-річна жінка у спосіб «із рук в руки» продавала канабіс на території обласного центру. Правоохоронці задокументували її злочинну діяльність та затримали на гарячому. За вчинене підозрюваній загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Працівники сектору кримінальної поліції відділу № 5 (Хортицький) Запорізького райуправління поліції отримали оперативну інформацію про те, що раніше судима жителька району збуває наркотичні речовини на території міста.

У межах розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, правоохоронці провели низку слідчо-оперативних заходів та задокументували два факти збуту наркотиків фігуранткою.

Так, 16 квітня запоріжанка за тисячу гривень продала своєму клієнту п’ять грамів канабісу. Після цього, 26 квітня поліцейські затримали зловмисницю на гарячому, одразу після ще однієї реалізації «товару». Цього ж дня у квартирі затриманої працівники поліції провели санкціонований обшук. У результатів заходів виявили та вилучили три мобільні телефони, електронні ваги, два пристрої для подрібнення, 100 зіп-пакетів для пакування, близько 200 грамів сухої речовини рослинного походження (попередньо – канабіс) та 5 900 гривень, ймовірно отриманих злочинним шляхом. Речові докази спрямовані на експертні дослідження.

Слідчі під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури вже повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Поліція Запоріжжя закликає громадян повідомляти про факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони на спецлінію поліції 102, електронну пошту [email protected] або у чат-бот «ЗапоріжжяПротиНаркотиків»https://t.me/ZaporozhyeStopDrug_bot.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux