Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі поліцейські припинили діяльність двох підпільних гральних закладів
Опубліковано 10 квітня 2024 року о 13:31

На території Комунарського та Олександрівського районів обласного центру правоохоронці виявили та задокументували факти діяльності нелегальних об’єктів, що функціонували під прикриттям. Наразі працівники поліції встановлюють коло осіб, причетних до незаконного збагачення. Триває досудове розслідування. 

В межах кримінальних проваджень, відкритих за фактами правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України, поліцейські провели санкціоновані обшуки в двох приміщеннях розташованих у різних районах міста та припинили їх незаконну діяльність.

Під час проведення слідчих дій в ігротеці Комунарського району працівники відділу № 4 Запорізького райуправління поліції за силової підтримки співробітників батальйону поліції особливого призначення виявили та вилучили: 10 системних блоків, 11 моніторів, таку ж кількість комп’ютерних миш і клавіатур, принтер для квитанцій, відеореєстратор, 2 мобільних телефони, а також понад 4 000 гривень, отримані ймовірно злочинним шляхом.

У ході обшуку в гральному закладі, розташованому в Олександрівському районі, слідчі відділу № 2 Запорізького районного управління поліції встановили, що нелегальний бізнес функціонував із дотриманням заходів конспірації (під виглядом салону). У нежитловому приміщенні поліцейські вилучили 11 системних блоків, 8 флеш носіїв, зошити з чорновими записами та інші речові докази, що підтвердили незаконну діяльність.

Все вилучене направлено на експертні дослідження до Запорізького НДЕКЦ.

Поліцейські вживають заходів для встановлення осіб, причетних до організації азартних ігор.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Шевченківської та Вознесенівської прокуратур.

Поліція Запоріжжя продовжує протидіяти спробам організації грального бізнесу та звертається до громадян з проханням повідомляти на спецлінію 102 інформацію про відомі адреси функціонування підпільних ігротек.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux