Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі поліцейські долучилися до дитячого спортивного заходу
Опубліковано 18 березня 2023 року о 11:24

Вчора правоохоронці приєдналися до проведення чемпіонату Запорізької області з боксу серед юних спортсменів. Почесним гостем змагань став і начальник обласного главку поліції Артем Кисько. Принагідно команда запорізьких полісменів у складі працівників профпідготовки, ювенальної превенції, вибухотехніків, кінологів і бійців спецпідрозділу «Скіф» ознайомила дітей і дорослих із напрямками роботи на спеціально обладнаних локаціях.

17 березня у Запоріжжі стартували змагання з боксу у місцевому боксерському клубі “Бойові рукавички”. Протягом трьох днів спортсмени демонструватимуть свою міць і фізичну підготовку, щоб вибороти перші місця й найвищі нагороди в турнірі.

«Разом із командою поліцейських ми долучилися до чемпіонату з боксу Запорізької області серед юнаків, юніорів та молоді. Боксерський бій – не прояв ворожнечі, а демонстрація справедливої конкуренції, сили й гарту. І я на власні очі впевнився, що на ринзі «Бойових рукавичок» куються справжні характери та сталева воля, заряджені на Перемогу», – зазначив Артем Кисько.

Маючи чудову нагоду, правоохоронці ознайомили дітей, учасників та гостей заходу зі специфікою поліцейської служби у різних її напрямках. На спеціально створених локаціях присутні мали можливість ознайомитися з озброєнням поліції, побачити на власні очі муляжі вибухонебезпечних предметів і запам’ятати основні правила поводження з ними у випадках знаходження.

Працівники ювенальної превенції провели для дітей цікаву вікторину на тему дотримання заходів мінної безпеки – хто надав правильні відповіді на запитання отримав на згадку друковані міні-подарунки.

А маленькі шанувальники пухнастої краси мали можливість познайомитися з улюбленицею та помічницею запорізьких копів чотирилапою красунею Нікою.

Запорізька поліція висловлює вдячність організаторам змагань за запрошення, плідну співпрацю та взаємодію з поліцією. Цей захід - безперечний доказ незламності української нації, зокрема підростаючого покоління. Тож навіть в умовах війни наша молодь всіляко доводить свою непереможність.




Нагадаємо: Запорізькі поліцейські взяли участь у чемпіонаті міста з військово-спортивного багатоборства

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux