Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі підбили підсумки роботи груп реагування поліції за минулий рік
Опубліковано 03 лютого 2022 року о 16:29

За високий професійний рівень, швидке та якісне реагування на виклики і заяви громадян, а також протидію кримінальним правопорушенням,  найкращі підрозділи заохочено нагородами.

3 лютого у приміщенні Головного управління відбулося урочисте зібрання, присвячене підбиттю підсумків професійного конкурсу серед нарядів груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів за результатами роботи у 2021 році.

Так, протягом року поліцейськими відпрацьовано понад 107 тисяч викликів, розкрито понад 1300 злочинів, серед яких грабежі, розбої та крадіжки майна, незаконні заволодіння транспортними засобами та злочини у сфері незаконного обігу наркотичних речовин, зброї та боєприпасів. Працівники секторів реагування патрульної поліції виявили та оформили понад 80 тисяч адміністративних матеріалів, з яких майже 4650 задокументованих фактів керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Підтримуючи щорічну традицію проведення професійного конкурсу, заступник начальника ГУНП в Запорізькій області Павло Карабута подякував  всім поліцейським груп реагування за сумлінну службу та заохотив нагородами найкращі підрозділи.

Самою результативною визнано роботу особового складу сектору реагування відділення поліції № 2 Бердянського районного відділу, який обслуговує Приморську та Коларівську територіальні громади. 

Майже на рівні з ними відпрацювали минулого року і працівники сектору реагування відділу поліції № 1 Мелітопольського районного управління поліції, які обслуговують територію Якимівської територіальної громади. Вони посіли друге місце у конкурсі.

У трійцю лідерів увійшли також поліцейські сектору реагування  відділення поліції № 1 Мелітопольського районного управління поліції, які обслуговують Веселівську, Чкаловську та Новоуспенівську територіальні громади.

До своїх територіальних підрозділів переможці професійного конкурсу  з гордістю привезуть кубок та почесні грамоти.

Нагадаємо: В Запорізькій області поліцейськими перевірено понад 9 тисяч суб’єктів господарювання на дотримання карантинних норм 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux