Портал в режимі тестування та наповнення
У Запоріжжі для маленьких переселенців з Маріуполя влаштували радісний день з поліцейськими
Опубліковано 26 липня 2022 року о 16:48

До малечі завітали працівники ювенальної превенції та кінологічної служби. Під час заходу дітки познайомилися не тільки з діяльністю поліцейського, але й з місією хвостатих чотирилапих захисників. По завершенню святкової зустрічі учасники створили на асфальті тематичні малюнки з єдиним бажанням мати вільну незалежну Україну. 

Запорізькі ювенальні поліцейські продовжують піклуватися про спокійне сьогодення та щасливе майбутнє кожної дитини. Окрему увагу працівники приділяють маленьким переселенцям із тимчасово окупованих українських територій. Зі своїми родинами їм довелося виїхати з рідних обстріляних домівок, аби вирватися з кайданів збройних «визволителів». Частина з них знайшли прихисток у нашому місті. А це – гарна нагода організувати для них цікавий профілактичний захід, створити радісну атмосферу та підняти малечі настрій.
Сьогодні, 26 липня, до маленьких біженців із Донеччини завітали працівники ювенальної превенції, відділу організації діяльності груп реагування патрульної поліції та поліцейські-кінологи. На святковому заході дітки поспілкувалися з правоохоронцями та «познайомилися» зі службовим автомобілем вартових порядку.

Багато позитивних вражень та емоцій викликали у діточок пухнасті помічники кінологів. Чорнявий пес Арчі захопив глядачів виконанням службових команд і грою у м’ячик. 

Плямиста спанієль Ніка продемонструвала учасникам заходу свою роботу з пошуку заборонених предметів. 



Наприкінці заходу малеча разом із поліцейськими створили яскраві тематичні малюнки на асфальті. Адже кожен українець, навіть самий маленький знає, що Маріуполь – це Україна! 

«Маленькі маріупольці, з якими ми зустрілися, пережили справжнє пекло під час російських вторгнення в їхнє місто. Щоб хоч трохи перегорнути страшні сторінки з минулого, ми намагалися створити для дітей справжнє свято. А наші колеги-кінологи разом із службовими пухнастиками нам у цьому залюбки допомогли», – розповіла начальник ювенальної превенції Ольга Зінченко. 

Нагадаємо: Поліцейські піклуються про родини, які врятувалися від ворожих обстрілів та знайшли прихисток у Запоріжжі 

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux