Портал в режимі тестування та наповнення
У Вільнянську поліцейські припинили діяльність підпільного грального бізнесу
Опубліковано 15 березня 2023 року о 16:07

Заклад функціонував на території міста в умовах суворої конспірації. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили ігрові автомати, комп’ютерну техніку та інші речові докази протиправної діяльності. На відвідувачів складені адміністративні матеріали. За фактом вчинення злочину відкрито кримінальне провадження.

Поліція продовжує протидіяти незаконному гральному бізнесу. Так, 14 березня працівники сектору громадської безпеки, оперативники та слідчі відділення поліції № 2 (Вільнянське) Запорізького райуправління викрили місцевий підпільний гральний заклад. Він функціонував у режимі суворої конспірації, без вивісок та реклами, а за допомогою камери відеоспостереження адміністратор проводила фейс-контроль любителів азартних ігор.

Цього ж дня поліцейські ВНП № 2 ЗРУП під процесуальним керівництвом Запорізької окружної прокуратури провели санкціонований обшук у приміщенні закладу, під час якого виявили та вилучили 5 гральних автоматів, 4 комп’ютера в зборі, флеш-носії, металевий сейф, чернові записи, первинну бухгалтерську документацію, касовий апарат, камеру відеоспостереження та відеореєстратор.

На момент візиту правоохоронців у приміщенні знаходились три гравці. На відвідувачів складені адміністративні матеріали за ч.1 ст.181 (Азартні ігри, ворожіння в громадських місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення та направлені для розгляду у Вільнянський районний суд.

За фактом злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України, під процесуальним керівництвом Запорізької окружної прокуратури слідчим відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на один рік.

Наразі проводяться слідчі дії щодо встановлення осіб, причетних до організації діяльності гральних закладів.

Нагадаємо: Запорізькі поліцейські викрили чоловіка, який чинив шахрайства з місця позбавлення волі

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux