Портал в режимі тестування та наповнення
У Міжнародний день захисту дітей запорізькі поліцейські провели для малечі святкові заходи
Опубліковано 01 червня 2023 року о 18:26

Поліцейські, рятувальники та співробітники Державної служби охорони, представники органів місцевої влади, Товариства Червоного Хреста та благодійники влаштували для дітей спортивні естафети, ігри-рухавки, квести, конкурси, розваги та флешмоб.

Щороку в перший літній день світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Малеча полюбляє це свято не лише через завершення навчального року, але й тому, що цей день наповнений різноманітними святковими заходами. Цього року на дітей чекали безліч цікавих локацій, різноманітні інтерактиви з безпеки та яскраві фотозони.

Святковий день розпочався розважальним заходом «Малюнок на асфальті», який відбувся біля обласного главку поліції. В ньому взяли участь діти працівників поліції. Керівники обласної поліції привітали усіх учасників, вручили пам’ятні подаруночки та пригостили морозивом.

Для вихованців запорізької школи-інтернату відбувся тематичний святковий концерт під назвою «Безпечне дитинство – майбутнє України!» Дітей порадували своїми виступами різні міські творчі студії. Ювенальні поліцейські та кінологи підготували для дітей різноманітні інтерактиви з безпеки та розважально-пізнавальні заходи. Бурхливі емоції у малечі викликали запорізькі чотирилапі захисники Арчі та Ніка. Службові собаки продемонстрували свої професійні навички з пошуку небезпечних предметів та відмінне виконання команд. Крім того, на дітей чекали яскраві фотозони та локації рятувальників з пожежно-рятувальною технікою, піротехніків, волонтерів Запорізької організації Товариства Червоного Хреста.

З вітальними словами до малечі звернувся очільник обласного главку поліції Артем Кисько. Він побажав безтурботного дитинства, побільше яскравих емоцій, щирих посмішок та подарував учням закладу настільний футбол.

Ще один святковий захід для дітей-переселенців та постраждалих від збройної агресії влаштували ювенали, спецпризначенці КОРД та кінологи зі своїми пухнатими вихованцями, а також працівники Державної служби охорони та благодійники. Дітей дивували творчими виступами, квестами та іншими приємними розвагами, а також пригощали солодощами та морозивом. За сприяння запорізької обласної профспілкової організації атестованих працівників поліції ОВС, переможців конкурсів нагородили ліхтариками, канцелярським приладдям, кольоровими повітряними кульками та смаколиками.

До святкування Міжнародного дня захисту дітей також долучились усі районні та територіальні підрозділі поліції Запорізької області. Адже діти – це наше майбутнє.

Завдяки організаторам і учасникам заходу свято вийшло веселим та цікавим. Працівники поліції подякували малечі за проведений разом час і незабутні враження від спілкування. Усі яскраві миті залишились на памятних світлинах.

Нагадаємо: Поліція Запоріжжя вітає всіх дітей зі святом

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux