Портал в режимі тестування та наповнення
У Комунарському районі співробітники поліції затримали наркозакладника
Опубліковано 26 лютого 2021 року о 11:45

Вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії. 

25 лютого працівники Управління патрульної поліції під час відпрацювання території Комунарського району міста Запоріжжя, неподалік одного з будинків по вулиці Зеленогірській, помітили чоловіка, який поводився підозріло та намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями.

З метою встановлення всіх обставин події на місце була викликана слідчо-оперативна група відділу поліції №4 Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області. Під час обшуку молодика працівники поліції виявили та вилучили 13 зіп-пакетів з кристалічною речовиною білого кольору  (за попередніми даними психотропна речовина «метамфетамін»)  та 5 зіп-пакетів з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору (попередньо «маріхуана»), а також мобільний телефон.

Особу зловмисника встановили. Ним виявився раніше судимий 23-річний мешканець міста Запоріжжя. 

Чоловік пояснив, що робив «закладки» для наркозалежних осіб та вказав працівникам поліції місця, де вже встиг зробити закладки з наркотичною речовиною. Під час огляду території, неподалік від місця затримання фігуранта, працівники поліції вилучили ще 3 зіп-пакети з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору.

Вилучені речовини направлені на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене  ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.  

Фігуранта затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. За чинним законодавством, йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, правоохоронці встановлюють канали надходження наркотичних засобів, а також інших осіб, причетних до злочинної діяльності.  Досудове розслідування триває.

Запорізька поліція звертається до громадян з проханням  повідомляти про відомі факти збуту, розповсюдження наркотичних речовин, наркопосіви та наркопритони. Телефон «гарячої лінії»: 239-28-72, 050-465-74-51 або «102».

Нагадаємо: На Запоріжжі правоохоронці на гарячому затримали чоловіка, який займався розповсюдженням наркотиків.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux