Портал в режимі тестування та наповнення
У Кам’янсько-Дніпровському районі правоохоронці протягом години затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на пенсіонерку
Опубліковано 18 вересня 2020 року о 11:08

Його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Фігуранту повідомлено  про підозру у скоєнні тяжкого злочину. 

14 вересня близько 11:15 до Кам'янсько-Дніпровського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області звернулась 68-річна місцева мешканка, яка стала жертвою розбійного нападу.

За вказаною адресою негайно виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, групи реагування патрульної поліції та сектору кримінальної поліції. Правоохоронці встановили, що невідомий чоловік через незачинені двері зайшов до будинку заявниці, металевим предметом наніс жінці кілька ударів по голові та тулубу та відкрито заволодів телевізором, мобільним телефоном і грошовими коштами. З викраденим майном зловмисник втік. 

Співробітники Кам'янсько-Дніпровського відділення поліції з метою встановлення  особи зловмисника провели комплекс злагоджених оперативно-пошукових та слідчих дій: склали детальний фотопортрет нападника, перевірили на причетність до скоєного злочину раніше судимих осіб та осіб, які перебувають під адміністративним наглядом. Аналізуючи отриману інформацію працівники поліції встановили особу нападника. Ним виявився раніше неодноразово судимий за корисливі злочини 38-річний мешканець Кам'янсько-Дніпровського району.

17 вересня співробітники сектору кримінальної поліції Кам'янсько-Дніпровського відділення поліції спільно зі слідчими, під час санкціонованого обшук за місцем проживання фігуранта, виявили та вилучили викрадене у заявниці майно, а також предмет схожий на пістолет.

Зловмисник під тягарем доказів зізнався у скоєному. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Вирішується питання обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Нагадаємо: запорізькі оперативники затримали 45-річного чоловіка за підозрою у скоєнні умисного вбивства.

 

Відділ комунікації поліції Запорізької області

  

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux