Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Слідчий запорізької поліції Сергій Степанов: «Кожен на своєму місці захищає Україну та її народ»
Опубліковано 01 липня 2024 року о 13:30

Викриття правопорушників, розслідування резонансних злочинів та якісний збір доказової бази - ключові напрямки професійної діяльності досвідченого майора поліції.

З юних років Сергій був борцем за справедливість та завжди впевнено слідував своїм планам. Згодом він став студентом Запорізького юридичного інституту, а після - служив у армії. З 2012 року й донині він працює слідчим в Головному управлінні Національної поліції в Запорізької області.

«Бути правоохоронцем та служити народу – мій свідомий вибір, про який я ніколи не жалкував. Часом буває важко, бо слідча робота — це завжди самовіддача на 100%, інакше неможливо досягнути позитивного результату в розслідуванні. У цьому питанні я вимогливий до себе та до людей, які співпрацюють зі мною», - розповідає Сергій.

З початку ведення бойових дій на території області, які вже тривають понад два роки, працівники запорізької поліції докладають максимум зусиль, аби протидіяти різного виду злочинам, наприклад - незаконному обігу зброї та боєприпасів. Крім цього, з’явилися й нові види злочинів, такі як шахрайства, пов’язані із соціальними виплатами внутрішньо переміщеним особам та постраждалим внаслідок збройної агресії. Розслідування таких правопорушень потребує відмінних фахових знань, досвіду практичної роботи та постійного самовдосконалення.

З першого дня повномасштабного вторгнення слідчий поліції разом із іншими колегами заступав на блокпости регіону та задокументував велику кількість фактів російських злочинів на території обласного центру.

«За роки протистояння окупантам ми загартувалися та готові до будь-яких викликів. Як і всі українці, я дуже хочу, щоб на нашій землі якнайшвидше запанував мир. Моя мрія сьогодні – це перемога України у війні з російським агресором. Для цього ми з колегами-слідчими докладаємо всіх зусиль, аби внутрішній ворог був викритий та покараний, а злочини рф задокументовані та дійшли з безапеляційними доказами до міжнародних судів», - говорить слідчий.

Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux