Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Працюємо заради перемоги», - голова запорізької обласної профспілки атестованих працівників ОВС Віктор Нестеренко
Опубліковано 29 липня 2024 року о 15:55

Від забезпечення поліцейських необхідними засобами до виготовлення FPV-дронів для спецпризначенців – це основні напрямки діяльності запорізької профспілки атестованих працівників ОВС сьогодні.

Нині разом зі своєю повсякденною роботою представники профспілкової організації виконують специфічні завдання в межах протидії окупаційним військам рф. Тільки від початку поточного року на підвищення обороноздатності країни спрямовано понад 1,5 мільйони гривень профспілкових коштів.

З моменту повномасштабного вторгнення робота профспілкових органів зосередилась на наданні всебічної допомоги поліцейським запорізького гарнізону відповідно до оперативної обстановки та необхідності.

У першому півріччі поточного року завдяки співпраці з підрозділами ГУНП в області, волонтерськими організаціями та допомозі зарубіжних партнерів до обласного главку поліції було передано дрони, генератори, засоби обігріву та індивідуального захисту, медичні засоби тощо на понад 7 мільйонів гривень. Також з метою забезпечення виконання бойових завдань поліцейським батальйону поліції особливого призначення передали автомобіль.

Профспілка бере активну участь в організації облаштування місць несення служби на територіях, що наближені до зони бойових дій.

Крім того, представники профспілкової організації започаткували програму виготовлення FPV-дронів, які послужать поліцейським та військовослужбовцям на передовій. Цей проєкт реалізується за підтримки обласного главку поліції, волонтера Абед Вікторії у співпраці з ГО «Волонтерський центр «Запоріжжя».

«До збору коштів активно долучились запорізькі поліцейські, ветерани та пенсіонери ОВС і НПУ. Для реалізації проєкту було залучено більше 1,4 мільйони гривень, понад чверть з яких – перераховані поліцейськими. На ці кошти виготовили та передали спецпідрозділам 42 дрони. Також придбали два потужних комплекси для керування ними. Наразі проводиться робота щодо організації безоплатного навчання поліцейських поводженню з безпілотними літальними апаратами», - розповідає голова профспілкової організації Віктор Нестеренко.

Інженери, залучені профспілкою на волонтерських засадах, не тільки збирають FPV-дрони, а й доопрацьовують та налаштовують «бойові пташки», передані нашим захисникам іншими волонтерськими організаціями та підприємствами. Вже не одна сотня БПЛА, виготовлених за допомогою профспілки, надійшла до бойових підрозділів та успішно нищить ворога.

Враховуючи свої волонтерські можливості, профспілка допомагає військовослужбовцям ЗСУ та НГУ, лікувальним закладам та громадським організаціям.

У непростих умовах сьогодення керівництво організації вирішує питання, пов’язані з наданням допомоги членам профспілки, що отримали поранення під час виконання бойових завдань, а також родинам загиблих побратимів.

«Керівництво Запорізької обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ України завжди стоїть на захисті соціальних, правових та трудових інтересів поліцейських органів та підрозділів ГУНП області», - зазначає Віктор Нестеренко.

 Відділ комунікації поліції Запорізької області


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux